lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.be
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden489 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbesspeelgoed.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BD
Bobonne D.
Oost-Vlaanderen
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
16 jun 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat het artikel niet helemaal aan je verwachting voldoet. Excuses voor het ongemak! Ik zie dat je de retourinstructies al ontvangen hebt.
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Lang wachten op verzending

Bij het afrekenen werd beloofd te leveren binnen 1-2 werkdagen. Het waren er 4 voor het verzonden werd. De 5e dag wer het geleverd Ik had het nodig voor het weekend. Dus heb iets anders moeten zoeken. Nu kreeg ik de levering, maar kan ze niet meer gebruiken.
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Afzetten en weg

Ik moest hiervoor aftekenen maar en werd aangebeld en voor de deur geplaatst. Want buurvrouw zag het gebeuren. Toen we 2 uur nadien thuiskwamen was pakje verdwenen. Echt niet goed! Moet ik zelf naar winkel om nog snel iets te vinden
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
28 dec 2023
Wat vervelend dat de bezorging niet goed is gegaan. Mocht je het pakket niet goed of niet volledig hebben ontvangen dan kun je ons mailen naar info@lobbes.nl. Daar kunnen we je verder helpen
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goedkope materialen, onduidelijke foto’s en beschrijving waardoor de aangekochte goederen teleurstellend waren. Eigenlijk eigen schuld dikke bult want goedkoop is bij’a altijd ook slechtkoop
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik heb de walkie talkie gekocht en het vijsje is stuk. de handboeien van de politie waren stuk bij de eerste keer uitdoen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
8 nov 2023
Wat jammer dat de walkie talkie al kapot is, dat is zeker niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak! We hebben je even een mailtje gestuurd om het alsnog op te lossen.
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foute kleuren

De kleuren van het geleverde artikel waren anders dan op de foto
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
15 nov 2023
Vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal in de smaak valt. Als je niet tevreden bent met het ontvangen artikel dan kun je deze tot 30 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. De aanvraag hiervoor kun je doen via deze link https://www.lobbesspeelgoed.be/retour.
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onvriendelijk en botte mensen die er werken volgens mij.
Beoordeling melden