lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.be
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden478 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbesspeelgoed.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foute kleuren

De kleuren van het geleverde artikel waren anders dan op de foto
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
15 nov 2023
Vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal in de smaak valt. Als je niet tevreden bent met het ontvangen artikel dan kun je deze tot 30 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. De aanvraag hiervoor kun je doen via deze link https://www.lobbesspeelgoed.be/retour.
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onvriendelijk en botte mensen die er werken volgens mij.
Beoordeling melden
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betere communicatie als levering later komt
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
28 jun 2023
Excuses voor de vertraging die is ontstaan! Wij zullen nagaan hoe we de communicatie kunnen aanscherpen voor onze klanten. Hopelijk valt de bestelling wel goed in de smaak!
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
8 nov 2023
Bedankt voor de feedback. We zien dat je bestelling inderdaad vertraging opgelopen heeft bij de bezorgdienst, excuses daarvoor. Het bezorgen zou inmiddels wel gelukt moeten zijn, hopelijk heb je alsnog plezier van de bestelling.
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ging volgende dag geleverd worden,was 6 dagen later

Ging volgende dag geleverd worden,
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwam nooit toe
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
21 jul 2023
Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat je bestelling niet is gekomen. Excuses daarvoor Ik neem contact met je op via de mail!
LM
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
28 jun 2023
Vervelend dat je de glijbaan incompleet hebt ontvangen, nogmaals excuses hiervoor. In de tussentijd heb je met ons contact gehad over het ontbrekende onderdeel. Deze wordt binnenkort nagestuurd. Hopelijk kan er snel weer verder gespeeld worden!