degoeievangst.be/nl- Logo - Beoordelingen

degoeievangst.be/nl
Beoordelingen:

113 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden229 beoordelingen in totaal  

4,95
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne winkel die je soms verrast met een oude voorraad wat altijd leuk is zo hadden ze pluggen van Rapala in de angry birds variant . Ik ben altijd te super tevreden met de spullen . Tip Bekijk regelmatig de site en hun Facebook pagina

Meest relevante negatieve beoordeling

15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
hengel besteld , stond niet als uitverkocht op de site , wordt niet geleverd vanwege niet beschikbaar
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor degoeievangst.be/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
top. snelle bevestiging
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topzaak.

Goeie en vlugge verzending,.Ook al in de fysieke winkel geweest en vriendelijke en professionele bediening. Mooi gevarieerd aanbod ook.
Beoordeling melden
19 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en correcte dienstverlening met uitsekend materiaal
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BV
benny v.
schoonaarde
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

1e klasse hengelsportzaak

Snelle en correcte levering. Groot aanbod op de website. Ook al ter plaatse in de winkel geweest en zeer vriendelijke en professionele bediening.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PV
Peter V.
Merksem - Antwerpen
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super tevreden over De Goeie Vangst

Ik ben weer super tevreden met hengelsport de goeie vangst en shop er erg graag . Binnen enkele dagen krijg ik mijn pakketje al binnen super 👍🏻
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weer super tevreden over mijn bestelling,was weer snel verzonden en kreeg het ook snel binnen . Tot de volgende keer
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne winke mijn bestelde producten weer netjes ontvangen . Raar iedereen eens de winkel of site te bezoeken.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Altijd fijn om daar iets te bestellen, zeer tevreden . TOP !
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Weer super blij met de bestelling 👍🏻
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekende service

Supersnelle verzending en uitstekend verpakt!!!
Beoordeling melden
PD
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super fijne winkel die je soms verrast met een oude voorraad wat altijd leuk is zo hadden ze pluggen van Rapala in de angry birds variant . Ik ben altijd te super tevreden met de spullen . Tip Bekijk regelmatig de site en hun Facebook pagina
Beoordeling melden
9 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb hier een nieuwe hengelset gekocht en ik ben er zeer tevreden mee. De hengels zijn van goede kwaliteit en de prijs was zeer redelijk.
Beoordeling melden