profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Wij bestellen op website Profipack verzenddozen, verzendzakken

Wij bestellen op website Profipack België en er worden verzendkosten aangerekend verzending Nederland. Niet correct! Verder een mooie keuze van de verzenddozen, verzendzakken.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
25 aug 2023
Goedemorgen Machteld, Bedankt voor uw beoordeling! Wat betreft de verzendkosten heeft u besteld artikel 272112 de grote kartonnen dozen. Dit artikel is lastig per pakketdienst te verzenden en daarvoor wordt er een toeslag berekend zoals ook vermeld op de site bij het artikel " let op: xl toeslag middel extra verzendkosten België". Met vriendelijke groet, Team Profipack
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
levering in 1 keer ipv 2 leveringen op dezelfde dag. duidelijke en correcte prijs op de site.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
25 sep 2023
Goedendag Patrick, Bedankt voor uw beoordeling. Wij kunnen er niet altijd wat aan doen als een vervoerder verschillende pakketten splits. In dit geval kwam uw bestelling vanaf 2 verschillende magazijnen. Om zo snel mogelijk uw bestelling bij u te krijgen, komt het dan in 2 leveringen. Met vriendelijke groet, Team Profipack
19 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering door DPD was echt niet oké. Los daarvan wel tevreden over hetgeen ik besteld heb.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
19 dec 2023
Goedendag, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven. We zijn nu nieuwsgierig naar wat er niet oké was met de levering. We horen graag van u, zodat we passende maatregelen kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team Profipack
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog altijd niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
4 dec 2023
Goedemorgen Tom, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Afgelopen donderdag hebben we contact met elkaar gehad betreffende uw online bestelling waarbij een foutief adres was doorgegeven. We hebben op donderdag DHL verzocht om het pakket alsnog naar het juiste adres te verzenden. Vanwege de huidige drukte door Black Friday en Sinterklaas bij de vervoerders, kan het voorkomen dat het niet direct de volgende dag op het nieuwe adres wordt afgeleverd. We waarderen uw geduld in deze situatie. Met vriendelijke groet, Team Profipack
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering niet correct
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 aug 2023
Goedendag, Graag zien wij tevreden klanten, we hebben u daarom een mail gestuurd om te kijken wat we voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Profipack