profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlotjes inorde. Snel geleverd, goede kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
10 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede, vriendelijke en vlugge informatie.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Scherpe prijzen en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
10 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 jun 2024
Bedankt voor de beoordeling! We doen er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk en juist te leveren. Fijne dag!
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geleverd wat gevraag is
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 jun 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling!
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel levering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
10 jun 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Tot een volgende keer!
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
3 jun 2024
Top beoordeling! Fijne dag!
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
3 jun 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Fijne dag!
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
3 jun 2024
Bedankt voor de beoordeling!
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
22 mei 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling! FIjne dag!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling geannuleerd

Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
27 mei 2024
Bedankt voor de beoordeling! We grijpen helaas wel een keertje mis met artikelen die niet voorradig zijn. We doen ons best om dit zo accuraat mogelijk te houden, maar dit gaat nog wel eens mis. Gelukkig is het terugbetalingsproces goed verlopen. We helpen u graag in de toekomst nog een keer. Fijne dag!
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
veel teveel plastic rond de verpakking
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
3 jun 2024
Bedankt voor de beoordeling! Wij versturen onze pakketten altijd met harde plastic banden. Uit onze ervaring weten wij dat zo de bestelling het beste aankomt bij onze klant.
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had de bestelde verpakkingsdoosjes iets steviger verwacht maar is goed. De doos waarin de bestelling zat was erg beschadigd maar gelukkig de inhoud niet. Heb moeten aftekenen voor ontvangst, zeer goed! Dank u 🙏🏽
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
8 mei 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Helaas kan er via onze vervoerder wel eens een pakket iets minder mooi aankomen. Gelukkig zat dit goed verpakt! Tot een volgende keer!
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aangenaam verrast!

Vlotte bestelling en super snelle correcte levering. Aangenaam verrast!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 apr 2024
Bedankt voor deze review! Fijne dag!
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Good selection and easy to navigate web site, fast delivery.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
6 mei 2024
Thanks for this good review! Have a good day!
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en product volgens beschrijving
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
6 mei 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling! Tot een volgende keer!
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede prijs, goed product.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
19 apr 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn weekend!
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles is snel en perfect gegaan!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 mei 2024
Top beoordeling! Bedankt!
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima verlopen mijn aankoop!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
17 mei 2024
Fijn dat u tevreden bent met ons aankoopproces! We helpen u graag nogmaals!