profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 mrt 2024
Fijn dat u tevreden bent! Fijne dag!
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 mrt 2024
Bedankt voor de positieve beoordeling!
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs - kwaliteit vermoedelijk OK

Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
1 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij waarderen uw opmerkingen en zijn blij om te horen dat u de prijs goed vindt. Wij danken u nogmaals dat u de tijd heeft genomen om uw inzicht te geven en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles mooi snel geleverd. geen klachten ; BEHALVE dat het goed beschadigd is : er zitten in de eerste 6 zakken scheuren. (rol plastic zakken 40x) aangezien de verpakking onbeschadigd was, moet het wel vanuit fabriek/verpakking afkomstig zijn. Heel heel spijtig...
Beoordeling melden
1 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveringsopvolging. Mijn bestelling van twee pakketten werd afzonderlijke afgeleverd. Het tweede pakket werd zomaar voor de deur geplaatst zonder enige vorm van communicatie of verwittiging.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
1 sep 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat betreft uw opmerking, dat is niet fijn als er zomaar pakketjes voor de deur worden geplaats en willen graag even kijken waar dat beter kan. We zien dat u paklijstenveloppen heeft besteld en een handpalletwagen. Nu waren de paklijstenveloppen op voorraad, en bij de handpalletwagen staat een aantal dagen levertijd op de site. Nu krijgen wij van vervoerders geen terugkoppeling hoe het wordt geleverd en gaan wij ervan uitdat het netjes wordt geleverd. Zou u nog even door willen geven welk pakket er werd geplaats, dan zullen wij alsnog contact opnemen met de vervoerder. Met vriendelijke groet, Team Profipack
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Was allemaal gewoon in een doos gepropt. Dacht wel dat het anders verpakt zou worden. Door de doos waar ze in zaten waren er ook vele luchtkussen leef.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 sep 2023
Goedendag, Het is zeker de bedoeling dat bestellingen netjes aankomen. We gaan kijken wat we kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Profipack
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service!

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website; kwaliteit geleverde goederen volgens beschrijving en norm; vlotte levering; vriendelijke chauffeur
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
14 feb 2024
We zijn blij dat u onze website gebruiksvriendelijk vond en dat de kwaliteit van onze goederen aan uw verwachtingen voldeed. Bedankt voor deze fijne beoordeling!
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij hadden dozen besteld en geen minuut erna belde jullie om te zeggen dat ze er niet meer waren maar hadden ook dadelijk een oplossing
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Professioneel en heel correct. Er zat een fout in mijn levering, die werd heel snel en correct rechtgezet, waarvoor Dank !
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 aug 2023
En u hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere en overzichtelijk website, zeer snelle levering, vriendelijke chauffeur. En dat voor een concurrentiële prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 feb 2024
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij om te horen dat u tevreden was over onze website, de leveringssnelheid en de vriendelijke chauffeur. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en daar proberen we alles aan te doen. Fijne dag!
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer scherpe prijs voor een prima product, en een zeer snelle afhandeling van de bestelling en levering. Een topper!
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tip top in orde

Alles is klaar, duidelijk en correct, van bestelling tot levering .product voldoet perfect aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
RC
Rudi C.
Assenede
22 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en degelijk verpakt. De buitendoos was wel wat aan de grote kant in vergelijking met het product binnenin.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 sep 2023
Fijn dat de postdoosjes goed zijn aangekomen, kunt u ook gaan verpakken! Bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verwerking en levering van de bestelde goederen. In mijn ogen kan dit niet sneller of beter. Bedankt.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
16 feb 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Hier worden wij blij van! :)
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
mss kiezen voor andere leverancier, redelijk chaotische mails en lang onderweg. voor de rest Profipack ok
Beoordeling melden
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super kwaliteit en super Service! Antwoorden snel op de mails en versturen snel de bestelling!👍👍
Beoordeling melden
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketten op straat gedumpt door transport. Wij waren met verwittigd dat er geleverd werd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 sep 2023
Hallo Philip, Bedankt voor uw feedback, dit is zeker niet de bedoeling, onze excuses! We hebben het nagekeken, de track en trace is wel verzonden. Een vervoerder dient ten alle tijden het pakket netjes te leveren en zullen dit zeker oppakken, zodat dit in het vervolg beter gaat. Met vriendelijke groet, Team Profipack
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correct bedrijf

Producten van degelijke kwaliteit en redelijk van prijs. Altijd correct geïnformeerd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
16 feb 2024
Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling. We zijn blij om te horen dat onze producten van goede kwaliteit en redelijk geprijsd zijn. Het is ook fijn om te weten dat we u altijd op de hoogte hebben gehouden. Wij streven ernaar om al onze klanten de beste klantenservice en productkwaliteit te bieden, en het is geweldig om te weten dat we dit samen met u hebben bereikt.
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
eenvoudig en simpel te bestellen en rap geleverd niet veel tralala er rond
Beoordeling melden
4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte en correcte afhandeling van het bestelde goed. Één aanrader!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 sep 2023
Goed te lezen dat de big bags goed zijn aangekomen. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack