profipack.be- Logo - Beoordelingen

profipack.be
Beoordelingen:

224 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden944 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs. De rollen folie zelf zien er OK uit. Gebruik zal uitwijzen of ze kwalitatief voldoen, maar rekfolie van 20 micron is en blijft rekfolie van 20 micron, waar je die ook koopt. Juist de kleefkracht kan verschillen. Het verpakkingsmateriaal voor verzending is wel wat licht. DPD diende de levering van de 2 pakken in 2 leveringen te doen omdat één van de dozen het begaf tijdens de ronde. Ze dienden die doos zelf in een oververpakking te doen.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had online iets besteld dat volgens de site op voorraad was. Bij bestelling ineens betaald. Tijdje later kreeg ik een mail met het bericht dat ze mijn bestelling niet konden leveren. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd en hebben ze de betaling terug op mijn rekening gestort. Keurig afgehandeld dus, maar wel jammer dat de site niet aangaf dat de voorraad op was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor profipack.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
zeer goede klantservice, snelle reactie op emails en uiterst correct
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
31 jan 2024
Bedankt voor deze beoordeling! Fijne dag!
JV
Jos V.
Waalre
8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit is super, en de bezorging was ruimschoots op tijd
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 sep 2023
Hartelijk dank voor de super beoordeling! Fijn te lezen dat het zo goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Profipack
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen poespas Ze doen wat er gevraagd wordt Dus ik ben tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
25 jul 2023
Wij houden van tevreden klanten, dank u wel voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
27 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
SNELLE/ DUIDELIJKE EN CORRECTE LEVERING AAN EEN REDELIJKE PRIJS
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 jul 2023
Wat een super mooie beoordeling, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Profipack
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijk online te kopen en snelle levering. Zeer tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
14 feb 2024
Bedankt voor deze positieve beoordeling. We gaan hier zeker mee door! Fijne dag!
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was snel opgestuurd en geleverd. Kwaliteit is heel goed
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en verzorgde levering en snel antwoord op mijn vraag
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 feb 2024
Bedankt voor deze beoordeling! We helpen klanten graag als er vragen of onduidelijkheden zijn en zorgen dat we snel leveren. Fijne dag!
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, mooi product dat goed verpakt geleverd werd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 aug 2023
Fijn dat u tevreden bent over het golfkarton en hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Steeds een snelle levering, veel keuze aan goede prijzen !
Beoordeling melden
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede selectie verpakkingsmaterialen en snelle verzending
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
13 jan 2024
Bedankt voor uw beoordeling!
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd snel geleverd en een uitstekende customer service!
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
25 aug 2023
Dank u wel voor deze mooie beoordeling, we zijn blij met klanten als u! Met vriendelijke groet, Team Profipack
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering ! reeds verschillende keren besteld
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 nov 2023
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat het product snel geleverd werd en dat u er tevreden over was. Hier bij ons bedrijf streven we ernaar om onze klanten de beste producten en diensten te leveren, en uw feedback geeft ons een waardevol inzicht. Bedankt voor uw beoordeling en tot de volgende keer!
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit; stipte levering met duidelijke tracker.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede beschrijving van het product zeer vlotte lvering
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
28 jul 2023
Dank u wel voor uw beoordeling van de U Schuimprofiel hoekstuk - 25/35mm x 10cm. Dat uw hoeken goed beschermd zijn! Met vriendelijke groet, Team Profipack
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
8 feb 2024
Bedankt voor deze fijne beoordeling! Fijne dag!
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering netjes aan huis geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
18 sep 2023
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, correcte prijs, goeie service
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 jan 2024
Bedankt voor de positieve recensie! We zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons positief was. Ons team streeft naar een snelle levering en een uitstekende klantenservice, dus we zijn blij dat we onze belofte aan u hebben kunnen waarmaken. Hartelijk dank voor uw steun!
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Steeds een snelle levering,en goede artikelen.
Beoordeling melden
Antwoord van profipack.be
23 aug 2023
Dan zien we u graag weer terug! Hartelijk dank voor deze super beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Profipack
24 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Good customer service and complete delivery.
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Rechtzetting

Dadelijke rechtzetting na verkeerde levering.
Beoordeling melden