Stikets.be- Logo - Beoordelingen

Stikets.beReviews

: 732Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
Stikets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Stikets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 6 jun. 2023
Stikets.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Stikets.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Stikets.be

107 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

732 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 mei 2023
J'ai trouvé le site internet très bien fait et facile à utiliser. La livraison ultra rapide et ponctuelle, avec petits cadeaux à la clé. Sympa également de pouvoir choisir la quantité... Le service est donc vraiment bon. Seul bémol: la qualité d'impression des étiquettes personnalisées. J'ai téléchargé un logo, fait sur Illustrator en très haute résolution mais le rendu ne l'est pas. C'était pour l'anniversaire d'un enfant, donc résultat satisfaisant mais si vous cherchez une solution pro, vaut mieux vous tourner vers un autre fournisseur. Pour le reste, je recommanderai certainement dans le futur.

de meest kritische beoordeling


16 sep. 2022
Verschillende soorten stickers besteld, waaronder ook strijklabels. Maar helaas komen de strijklabels er heel gemakkelijk terug af 🙁 Misschien doe ik iets verkeerd? Ik moet na de was terug nieuwe opstrijken. En aan de binnenkant van zijn jas komt het er ook af, zonder dat die gewassen is, dus door wrijving denk ik? Geef gerust een tip hoe ik dit zou kunnen voorkomen! De andere stickers werken echt super goed. Zijn fruitdoosje, waterfles, brooddoos en nog zoveel meer is goed zichtbaar gekenmerkt en plakt goed, alsook de kleine ronde stickertjes voor op textiel. 👌🏻

Beoordelingen voor Stikets.be

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
10 mei 2023
J'ai trouvé le site internet très bien fait et facile à utiliser. La livraison ultra rapide et ponctuelle, avec petits cadeaux à la clé. Sympa également de pouvoir choisir la quantité... Le service est donc vraiment bon. Seul bémol: la qualité d'impression des étiquettes personnalisées. J'ai téléchargé un logo, fait sur Illustrator en très haute résolution mais le rendu ne l'est pas. C'était pour l'anniversaire d'un enfant, donc résultat satisfaisant mais si vous cherchez une solution pro, vaut mieux vous tourner vers un autre fournisseur. Pour le reste, je recommanderai certainement dans le futur.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
De stickers waren prima kwaliteit , heel mooi en fijn gemaakt , Wat misschien nog verbeterd kan worden (vind ik) is bv een telefoonnummer op de site voor contact zetten, en ook in de mails staat klik op de volgende knop voor bv een datum te veranderen of zo maarrrrrr er staat geen knop , dus die linken even nazien, Maar het product zelf is prima en daar gaat het over Dank u wel Vriendelijke groeten Daniella Loos
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2023
J’aurais pas pu espérer mieux
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
NET WAT IK ZOCHT.PAST GOED OP DE KLEDIJ.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Super Kool ! Nous pouvons choisir beaucoup de choix, et les stikets collent même sur les boîtes a lunch sans repasser ! Je suis super contente et continuerai à commander chez vous !... Ha oui j'oubliais, le service hyper rapide et tres bonne qualité..
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
16 sep. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir bei Stikets sind ständig bemüht, einen erstklassigen Service zu bieten, daher schätzen wir Ihr Feedback sehr. Es sind Meinungen wie die Ihre, die es uns ermöglichen, unseren Service Tag für Tag zu verbessern! Wir wissen Ihr Vertrauen sehr zu schätzen.
 Geverifieerde beoordeling
10 aug. 2022
Prima strijkstickers, mooie kleuren en heel leuk dat je zo kleertjes van de kinderen gepersonaliseerd kan merken. Bij pech met de verzending onmiddellijk aanbod gekregen voor nieuwe verzending, die wel toekwam. Top service!
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
11 aug. 2022
Bedankt voor het delen van uw ervaring🥰 Het is dankzij feedback zoals die van u die ons inspireert om de beste producten en diensten aan onze klanten te leveren.
 Geverifieerde beoordeling
23 nov. 2022
Voldoen helemaal aan onze verwachting en gemakkelijk aan te brengen. Op een klein uurtje had ik in 98 kledingstukken een naamsticker aangebracht .
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
24 nov. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Bei Stikets versuchen wir ständig, die Qualität und das Design unserer Produkte zu verbessern, um eine größtmögliche Kundenzufriedenheit zu erreichen.
 Geverifieerde beoordeling
21 jul. 2022
 
We willen nog afwachten om 5sterren te geven tot dezebestelling is getest door de gebruiker, op duurzaamheid in de was en vaatwasser!
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
22 jul. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs🤩
 Geverifieerde beoordeling
4 okt. 2022
Supergoeie kwaliteit. Leuke kleuren. Ook grootte is ideaal. Komt in een handig mapje. Echt heel tevreden van.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
5 okt. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs🤩
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle en goede service. En de stickers en labels voor kledij zijn van goede kwaliteit. Ik bestel hier vaker.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
30 aug. 2022
Dank u voor uw recensie! Bij Stikets streven we er voortdurend naar om uitstekende producten en diensten te leveren. Wij stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Goede kwaliteit, stickers komen niet los Zeer verzorgd ook het mapje is een pluspunt bij het opbergen.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
10 nov. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs❤️
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Désolé ne comprend pas ne parle que français...super contente des étiquettes super qualité bravo
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
4 okt. 2022
Stikets vous remercie pour votre opinion et votre confiance.
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Altijd correct en prima op tijd, mogelijkheid ook tot stoerdere varianten voor tieners, top!
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
4 sep. 2022
Thank you very much for your feedback. At Stikets we strive for continuous quality improvement our designs and products to achieve maximum customer satisfaction.
 Geverifieerde beoordeling
29 jul. 2022
Heel leuke webshop, optie om alles te personaliseren.Snelle service.Ik ben héél tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
1 aug. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs🤩
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Fijne labels, mooi afgewerkt en snelle levering! Zeer tevreden over prijs/kwaliteit!
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
3 aug. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs🤩
 Geverifieerde beoordeling
23 okt. 2022
 
Prachtige kwaliteitsvolle producten. Heel goede service. Ben heel tevreden!
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
24 okt. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs🥰
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2022
J ai juste eu un problème une fois pour la livraison sinon c est parfait
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
30 sep. 2022
Merci pour votre opinion. Chez Stikets, nous essayons d"améliorer constamment la qualité de nos produits pour atteindre la satisfaction maximale de nos clients. Stikets vous remercie pour votre confiance.
 Geverifieerde beoordeling
3 okt. 2022
Mooie afwerking, snelle levering, goede kwaliteit prijs verhouding.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
4 okt. 2022
Bedankt voor je review en voor het geven van 5 sterren! We stellen het zeer op prijs.
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Snel en goed ontvangen ,medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
12 sep. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Vertrauen in Stikets!
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Alles is goed en vlug geleverd. Ben tevreden over de bestelling.
Beoordeling melden
Antwoord van Stikets.be
15 aug. 2022
Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Vertrauen in Stikets!