Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

261 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.141 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Dure tak.

De levering ging snel en was prima ingepakt. Maar het was geen plant, maar slechts een DURE TAK !
Beoordeling melden
Antwoord van Atuin
3 dagen geleden
Hallo Phil, Ik heb je hierover gecontacteerd en op de foto die je me gestuurd hebt is de plant op zich OK (2 hoofdtakken + verdere vertakking). Maar hij stond inderdaad te duur geprijsd. De prijzen zijn ondertussen aangepast en het saldo van 20,00€ dat je teveel betaald hebt is terugbetaald. Nog veel tuinplezier! Groeten, Yves
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima site, prima producten maar de leverancier meldde slechts een half uur voor aankomst dat die kwam.
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Mooie bomen. Snelle en vriendelijke levering.
Beoordeling melden
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel goede opvolging en snelle levering!
Beoordeling melden
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect zoals het hoort!

Extreem goede communicatie over het rooien en leveren van de planten. De mensen van Atuin hebben het rooien en leveren enkele weken uitgesteld (in overleg met ons!) Omdat onze grond nog veel te nat stond. Jammer genoeg is de service die u bij Atuin ongekend bij vele andere leveranciers ;) Dikke merci! Top team, mooie planten en super prijs. Een slechte review maken we nooit maar voor Atuin maken we met plezier reclame en blijven we klant!
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben een heel positieve ervaring met Atuin. Ze zijn correct. Communiceren heel duidelijk en frequent als de bestelling iets later arriveert. De planten ogen zeer fris en gezond.
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader!

Fatsoenlijke levertijd, vriendelijk personeel, kwaliteitsvolle planten, uitstekende communicatie; zeker aan te raden!
Beoordeling melden
5 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Zowel bij het bestellen als bij de levering. Dikke proficiat. Dank u
Beoordeling melden
16 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

snel en correct

Snelle levering en goede kwaliteit van planten. Correcte communicatie.
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer , maar begrijpelijk, dat jullie niet meer in Wallonië leveren.
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede communicatie over levertijd. Vriendelijk.
Beoordeling melden
PV
PAUL V.
TIENEN
29 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel betrouwbaar en snelle levering. Niks op aan te merken
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie planten en snelle levering.Alles goed verpakt.
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Planten waren prima in orde.
Beoordeling melden