Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

264 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.144 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

langere levretijd

Ik begrijp dat het druk is, maar we moesten wel 11 dagen wachten.... Een vriendelijk mailtje/sms met een melding van latere levering zou dan fijn zijn. Want nu (zeker als je hier een 1ste x bestelt) begin je te twijfelen of alles wel ok is.
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardevol advies

Na de online bestelling werd ik de dag erna opgebeld met zeer waardevol advies over de aangekochte plantjes. Ik had mij dus vergist en atuin heeft dat mooi rechtgezet. Prachtige klimop ontvangen binnen de 3 werkdagen. Sneller dan voorzien.
Beoordeling melden
13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Livraison rapide et plantes de qualité

Livraison rapide et à l'heure prévue par un transporteur professionnel. J'ai commandé des vinca major (grande pervenche) comme couvresol pour tapisser une grande surface. Très satisfaite de la qualité. Possibilité de payer par ecocheques
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had gevraagd leveren op vrijdag, kreeg telefoon dat het op donderdag ging zijn, heb het kunnen regelen.. Omdat ik gérante ben,, en mss is dit niet voor iedereen mogelijk. Anderszijds top service! Vriendelijk aan tel en levering!!
Beoordeling melden
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd correct bij het afhandelen van een bestelling. De zeer goede kwaliteit van de geleverde planten, gekoppeld aan een een concurrentiële prijs, maken het plaatje compleet. Al jaren, een kleine, maar uiterst tevreden klant.
Beoordeling melden
19 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Door een aantal planten die niet mee wilden werken met de natuur kreeg ik in samenspraak met Yves bloeigarantie. En werden vorige week vijf flinke nieuwe planten geleverd door opnieuw een vriendelijke medewerker Atuin.
Beoordeling melden
25 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor mij de beste plek om planten te kopen. Bovendien krijg je door de groeigarantie altijd wat je wou. Laatst miscanthus besteld, en heel professioneel verpakt via een 'gewone' koerier toegekomen.
Beoordeling melden
CM
Clem M.
De haan
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering+goede service

Snelle levering. Op eerste gezicht goede kwaliteit. Dag voor levering persoonlijk telefoon met datum en uur van levering. Goed verpakt en vriendelijke chauffeur met uitleg . I
Beoordeling melden
16 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooi plantgoed. Goed verzorgd en perfect geleverd. Ook knap dat ze gewacht hebben tot na de hittegolf om te leveren. Deze mensen zijn echt bezig met hun plantjes !
Beoordeling melden
22 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

ZOU HET IEDEREEN AANRADEN.

Zeer goede prijzen. Hoge kwaliteit. Zeer goede communicatie. Zeer goede en zeer snelle levering in dringende situatie. Topbedrijf. Zou het iedereen aanraden.
Beoordeling melden
2 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Buxus vervanger

Ik heb voor de eerste maal plantjes besteld als buxus vervanger . Heel mooie plantjes met een mooi resultaat achteraf . Goed geleverd volgens afspraak.
Beoordeling melden
18 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering door een zeer vriendelijk iemand! De gevraagde bomen waren er niet meer in de juiste maat, maar een gepaste tegemoetkoming gekregen.
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Na wat diverse web sites te hebben bezocht was mijn definitieve keuze ATuin. Vlotte service, kwaliteit geleverde planten OK, goeie respons igv vragen.
Beoordeling melden
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfect uitgevoerde bestelling

Correcte prijs voor mooie planten Afspraak correct uitgevoerd Heel vriendelijke bezorger van de planten Vriendelijk telefonisch contact met Atuin
Beoordeling melden
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle, zeer vriendelijke service. Mooie kwaliteitsvolle haagplanten gekregen. We zijn zowel over de service als over de kwaliteit zeer tevreden!
Beoordeling melden
17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alles goed!

Snelle verzending van de planten. Vriendelijk met advies afgezet. Zeer goede prijs ook. De plantjes waren eerder fijn maar zagen er gezond uit.
Beoordeling melden
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

On line besteld // tevreden.

On line besteld, levering tijdig aangekondigd en ook stipt volgens plan afgeleverd. De planten zitten inmiddels in de grond en kunnen groeien.
Beoordeling melden
13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie en antwoorden op mijn vragen. Duidelijke en overzichtelijke website. Mooie planten en vlotte levering! Top!
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, tijdstip van levering kwam stipt overeen met de gegevens van de Email. Goed ingepakt ! Prima kwaliteit
Beoordeling melden
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plantjes in goede staat geleverd. Wel weinig tot geen informatie tussen moment van bestelling en moment van levering.
Beoordeling melden