Atuin- Logo - Beoordelingen

Atuin
Beoordelingen:

264 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.144 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!

de meest kritische beoordeling

1 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending was snel en ok. Kwaliteit van planten lijkt ok, behalve één potje met zielige droge stengel in (de naam plant niet eens waardig). dat moet u gezien en geweten hebben. Jammer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Atuin

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles in orde
Beoordeling melden
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

mooie gezonde plantjes + goeie communicatie

mooie gezonde plantjes, werd correct en op persoonlijke manier verwittigd dat bestelling kleine vertraging had. Was even wennen om plantjes in een doos te ontvangen (eerste keer online plantjes besteld) maar na het uitpakken en water geven zag ik stuk voor stuk mooie plantjes (ze stralen leven uit). Zeer mooi gesoigneerd, aarde was nog goed vochtig, geen enkel plantje was losgekomen (zie foto's, was best grote bestelling). Goeie gezonde aarde met de natuurlijke beestjes. Zeer tevreden, ik bestel zeker nog eens. Bedankt Yves en collega's!
Beoordeling melden
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Atuin, de beste keuze voor je tuin!

Atuin is steeds goed bereikbaar, zowel telefonisch als via mail. Ze staan ook open om je extra uitleg te geven over de aanplanting van de planten, hoe je ze het beste verzorgt, kan weg leggen,… . Heel lieve, behulpzame en vriendelijke mensen. Onze planten werden ook mooi weggelegd op de geliefde plaats die gewoon mondeling via de telefoon werd doorgegeven. De man die ons (de avond voor de levering) opbelde liet ons nog weten extra zakken rond de planten te doen, om de haag extra te beschermen. Dit was ook zo gedaan. Top service! Bedankt!
Beoordeling melden
15 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteitsvolle en mooie planten

Heb de eerste keer online planten gekocht en ben hiervoor, door de vele positieve recensies, bij Atuin terecht gekomen. De bestelling en levering verliep zeer vlot. Daags voor de levering werd ik opgebeld door iemand van Atuin om te melden wanneer precies de planten zouden geleverd worden. De planten zien er heel mooi en gezond uit. Als ik in de toekomst nog planten nodig heb zal ik met zekerheid terug aan Atuin denken om ze aan te kopen. Ze hebben er nog een tevreden klant bij!
Beoordeling melden
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct levering en service. Heel vriendelijke en behulpzame kerel die geleverd heeft.
Beoordeling melden
1 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie planten en zeer positieve ervaring

Voor een tweede keer een bestelling gedaan bij Atuin. Terug een zeer goede ervaring. Mooie plantjes afgeleverd door een super vriendendelijke chauffeur. Dienst na verkoop is ook top. Op de 900 plantjes die ik vorig jaar aangekocht had was er een uitval van 15 plantjes en deze zijn zonder problemen door de firma Atuin vervangen door mooie nieuwe exemplaren. Ik raad deze firma ten sterkste aan.
Beoordeling melden
28 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service. Had een probleem bij de bestelling en ik werd zeer goed geholpen door personen van Atuin. Na de bestelling werd ik op de hoogte gehouden door hun omtrent de levering. Ook tijdens de levering deed Atuin al het mogelijke om alles in goede banen te leiden. Blijf zo verder doen. Dank voor jullie goeie service.
Beoordeling melden
2 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde 13 haagplanten : Prunus Lusitanica van 80-100 cm hoog. Door omstandigheden waren deze niet beschikbaar in potten van 10l. Daardoor kreeg ik telefoon van A-tuin met de vraag of ik akkoord was met 18 potten van 3l. voor dezelfde prijs. De levering werd vlot afgehandeld met 18 mooie planten, waarvoor dank.
Beoordeling melden
27 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwalitatieve planten voor een scherpe prijs... levering prima en binnen de week stonden onze planten op de oprit , snelle levering dus. Denk je aan het milieu? A-tuin haalt de lege potjes bij u terug op als ze een levering in je buurt hebben... Voor ons een dikke duim, een aanrader dus
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topkwaliteit geleverd bij thuiskomst van vakantie

Topkwaliteit geleverd. Fantastische verwelkoming door n bos van prachtige kwaliteitsvolle planten na bestelling tijdens vakantie in Spanje en aldus met verzoek om levering op n speciale plaats. Geen probleem voor Atuin en aangenaam verrast door de schoonheid der planten. Wij zijn Fan
Beoordeling melden
26 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor de eerste maal besteld bij Atuin. De maat van de plant was niet vooradig. Hebben mij telefonisch op de hoogte gebracht en een oplossing gezocht. Ik ben zeer goed en vriendelijk verder geholpen. Zeer tevreden van de plant, prima kwaliteit!Prima service!!!
Beoordeling melden
14 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Swiftly end with style

Duidelijke website, vlot besteld. Telefoontje vooraf aan de levering en met de melding dat er een grotere soort tussen zat zodat ik wist wat we gingen ontvangen. Levering op het afgesproken moment. Helemaal top dus! Ik bestel zeker opnieuw bij Atuin
Beoordeling melden