webshop.chocolates-sweets.be/nl/- Logo - Beoordelingen

webshop.chocolates-sweets.be/nl/Reviews

: 5.227Uitstekend

4,79

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 jan. 2015
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
webshop.chocolates-sweets.be/nl/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij webshop.chocolates-sweets.be/nl/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

624 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

5.227 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 mei 2022 
There was nothing wrong with your chocolates and champagne which I ordered as a gift for a special day and I hope they were enjoyed However my complaint is with the carrier you used DHL. I paid an extra 25 euro for them to be delivered on a special day and they did not arrive until 3 days later. Also I had to pay another £25 in order for DHL to deliver my gift to my friend. This present was already very expensive and cost an extra 50 euros. I'm very sorry but I will not be ordering from your shop again. I cannot understand why I was charged all this extra when the Easter eggs I ordered did not come with a customs charge?? I have ordered from you in the past because the chocolates were the best and the freshest but this cannot be true for chocolates that were kept in a depot by DHL for 5 days.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor webshop.chocolates-sweets.be/nl/

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Deze bestelling werd een week te vroeg afgeleverd. Hoop dat de houdbaarheid voldoende is. Verpakking was uitstekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2021
Goede en snelle website. Duidelijke links, duidelijke foto’s en omschrijvingen. Bestelproces eenvoudig te doorlopen. Goederen werden snel verstuurd, waren zéér goed verpakt (marsepein is vrij teer en snel bekrast en/of vervormd - de marsepeinen zak ‘fruit’ die ik thuisgestuurd kreeg was ongeschonden én de stuks ‘fruit’ waren niet op-/in elkaar gedrukt, uniek!). Kers op de al zeer mooie taart was het zakje met drie chocolaatjes dat aan de zending was toegevoegd. Beslist een aanrader! Ik moet alleen nog uitvinden hoe ik een doos met alleen witte- en melkchocolade bonbons kan samenstellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2021 
van A. B.
Al meer dan 40 jaar zijn de bonbons van Leonidas een ware traktatie en dan met name de witte Manon. Iedere feestelijke gebeurtenis staan ze op tafel en zo nu en dan krijg ik ze als verwennerij. I.p.v. een bos bloemen. De kwaliteit is altijd perfect. Volgende keer laat ik de verzending per DHL komen, want de GLS deed er erg lang over. Ze lieten iedere dag weten tussen een bepaalde tijd te komen en daar bleven we dan voor thuis. Uiteindelijk duurde het tot woensdag, terwijl de eerste aflevering al op vrijdag ingepland stond. Maar goed, ze waren nog steeds vers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2021 
Zeer ruime keuze, in elke prijsklasse. Vooral het feit dat je de mogelijkheid hebt om een doos de vullen met enkel de soorten pralines die je zelf kiest, vind ik zeer fijn. Aangezien de levering enige tijd in beslag nam, nam ik contact met het bedrijf, waar ik vriendelijk te woord werd gestaan. Men nam zelfs de moeite om het verzendbedrijf te contacteren. Uiteindelijk kwam alles goed terecht tot grote tevredenheid van de ontvangers.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022 
Eigenlijk beviel mij helemaal niks omdat tot 3 keer toe het pakkettje niet afgeleverd is bij de persoon waarvoor dit bestemd was. Ze hebben namelijk niet de moeite genomen om even met de lift naar boven naar de derde verdieping te gaan en dit voor mijn tante van 94 neer te zetten. Echt een hele slechte service ik ben hier niet over te spreken.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 mei 2022 
Kwaliteit producten (Leonidas) en leuke aanbieding paaseitjes. Snelheid van levering wederom heel goed. Perfect verpakt met koelelementen (waren nog koel/koud toe ik het pakket opende!). Heb nu al heel wat bestellingen gedaan en het hoge niveau (producten/verzending/verpakking) blijft gehandhaafd. Niets meer aan doen, ik ben er blij mee
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 jan. 2022
Grote doos bonbons besteld voor een bijzondere verjaardag. Het hele proces verliep vlot en de bestelling werd tot onze verrassing al de volgende dag bezorgd. Via mailtjes werd ik op de hoogte gehouden van de gang van zaken. De ontvangster vond alleen al de doos zo mooi dat ze hem nog een tijdje dicht wilde houden....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 nov. 2021
Leonidas biedt een mooi assortiment aan kwaliteitsprodukten. Echt genieten. Het metalen Leonidas huis met 500g pralines brengt al een geweldige sfeer, nog voordat je zelfs een praline hebt geproefd. Van de pralines zelf genieten we met gesloten ogen om de smaakexplosie van gevulde chocolade maximaal te ervaren.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2021
de levering was perfect ! ook de gifts pakketen was een uitstekende keuze wat ik niet zo fijn vind normaal stuur ik snoep pralines , pluche beestjes enzv op naar het verenigt-koning krijk maar met die brecksit kan het me niet meer lukken daar ik teveel import kosten moet betalen en dat steld me wel teleur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jun. 2022 
De bestelling is hier goed en correct toegekomen. Wij zijn heel tevreden over hun manier van doen ze zeggen tot hoelang in de week je kunt bestellen zodat alles vers is. Hun produkten zijn heel erg vers en smakelijk. Hopelijk doen ze zo verder wij blijven klant bij hun.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022 
snelle levering aan huis maar het pakje stond wel beneden voor inkomdeur (bezorger belde niet aan ) waar iedereen ermee weg kan (is niet eerste keer ) gelukkiglijk bracht de bovenbuur het tot bij mij ( ik ben invalide ) heerlijke appelsien/citroenschijfjes en chocola
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 dec. 2021
Reactie op e-mail was snel en gaf oplossing.van probleem. Niet meer met DHL verzenden, gegooi met pakje ondanks dat er breekbaar op staat. Alle kersenbonbons helemaal kapot. Vorig jaar een paar, dit jaar van de 3 zakjes hooguit 4 hele. Bonbons helemaal in orde.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2021 
altijd uitstekende service en snel verzonden niet om ons Nederlanders te kort te doen maar van deze service kunnen wij in Nederland echt nog wel wat van leren ook de klantvriendelijkheid uitstekend 5 sterren of een 10 uit 10. Mvg Marecl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 feb. 2022
snelle levering - produkten zijn met zorg verpakt - ze zijn lekker- goede prijs/kwaliteitsverhouding Jammer dat ik bij mijn bestelling slechts 1 maal het produkt klein doosje met 3 pralines kon bestellen. Bij gebrek aan voorraad???
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
16 feb. 2022
Hartelijk dank, blij te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service. Het mini-love doosje met 3 pralines was inderdaad het laatste doosje op voorraad. MVG, Leonidas Online Shop Gistel
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2022 
van Jan V.
Vrije keuze van de inhoud van de pralinedoos, nu wordt deze doos aangeboden met een zeer gevarieerde keuze aan pralines, die niet door ioedereen wordt gewaardeerd. Beter: zelf een keuze maken uit verschillende soorten parlines.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022 
Heel veel keus, makkelijk bestellen, duidelijke communicatie, heel snel geleverd en goed verpakt. Heerlijk als alles gaat zoals verwacht en er in een mum van tijd een pakket met lekkers wordt bezorgd. Heel blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
19 mrt. 2022
Hartelijk dank, blij te vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service. MVG, Leonidas Online Shop Gistel
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
De bestelling was op tijd en met grote zorg geleverd. Ik bestelde een cadeaumand en de jarige was er heel erg blij mee. Voor mezelf nog een doosje pralinen besteld en deze waren echt top! 1 woord: fantastisch!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
de bezorging had beter gekund. Dag van doorgegeven bezorging is er niets bezorgd, terwijl de mensen de hele dag waren thuis gebleven. De andere dag op een ander tijdstip bezorgd bij de buren dan wA aabgegeven🤔
Beoordeling melden
Antwoord van webshop.chocolates-sweets.be/nl/
20 feb. 2022
Dag Betty, het pakket stond in levering op 08/02, maar de chauffeur heeft die dag zijn ronde niet kunnen afwerken, vandaar dat het de volgende dag werd geleverd, nog steeds binnen de levertermijn van 1 à 2 werkdagen. Het werd wellicht bij de buren geleverd omdat er niet aanwezig was op het tijdstip van levering. Blij te vernemen dat u tevreden bent over de bezorgde bonbons. Met vriendelijke groeten, Leonidas Online Shop Gistel