mepal.com/be-nl- Logo - Beoordelingen

mepal.com/be-nl
Beoordelingen:

592 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.262 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je suis ravie de la personnalisation de la gourde de mon enfant ! Impossible de trouver sur le marché des produits de la série Cocomelon dont mon bébé de 2 ans est fan! Comme elle aime boire dans la gourde Mepal de sa sœur (Reine des Neiges que j’ai depuis 3 ans et qui n’a quasi pas bougé !) je me suis dit que j’allais en personnaliser une pour elle ! Juste dommage que l’on voit que c’est une impression et que ce n’est pas aussi propre que ce que j’aurais voulu mais je m’attendais à pire…

Meest relevante negatieve beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
1 September besteld. Vandaag zijn we 11 september en ik krijg een mail voor mijn mening... Ik heb mijn pakje nog niet eens (?) Ik heb er al een mailtje voor gestuurd en kreeg na ENKELE dagen pas antwoord dat er vertraging is door de drukte en dat dit op de website zou vermeld staan? 1. Klantendienst zou veel sneller moeten reageren. 2. Ik heb heel de website afgezocht vandaag en zie dit toch nergens staan, hoor ?Slechtste ervaring met online bestellen tot nu toe en ik bestel al jaren héél frequent op verschillende websites. Kan beter.. Meer verwacht van Mepal.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mepal.com/be-nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel handig, maar toch één negatief punt

Ik heb al heel wat jaren een tafelvuilbakje van Mepal. Niet alleen handig, ook mooi. Dus naast dat ene dat dienst doet in de keuken, nu een tweede voor de badkamer. Alleen... van dat eerste ben ik het deksel kwijt. Dat staat afzonderlijk wel op de website, maar met 'niet verkrijgbaar'. Beetje dom. Dan kunnen ze het ook best van de website afhalen.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Schitterend dat je zelfs de kleinste onderdelen van de doppen van de drinkbussen kan vervangen. Daarbij ook fantastisch dat dit voor een klein prijsje kan! Super service. Dankjewel.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooi resultaat van eigen ontwerp brooddozen. Top kwaliteit van stevigheid, mooie kleuren en scherpte van foto's, je kan je eigen tekst toevoegen en helemaal niet te duur.
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super-goede artikelen die doen wat ze beloven aan een heel redelijke prijs. Wat mss (!) beter kan is het beperkte assortiment.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Les dimensions de la grande boîte n'étant pas indiquées, elle s'est révélée trop petite pour y mettre des pâtes.
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dozen voldeden niet aan mijn binnenmaat. Teruggestuurd en per ongaande geld ontvangen. Chapeau!
Beoordeling melden
NV
Nancy V.
Brugge
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer ruime keuze en snelle verzending. Alles zorgvuldig ingepakt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Beoordeling melden
19 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb dit leren kennen via mijn zoon. Topproduct.
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden van jullie prijs kwaliteiten
Beoordeling melden
FP
Flor P.
Borgerhout
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alweer verliep alles erg vlot en correct.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, eenvoudig, mooi
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden