Fotobehang.be- Logo - Beoordelingen

Fotobehang.be
Beoordelingen:

194 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden735 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

12 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen tijdens uitkiezen van een foto. Mooie afdruk, resolutie had mss nog beter gemogen (voor een behang van 3,3mx2,56). Afdruk is minimaal een beetje blauwer dan op het (gekalibreerde) scherm hier. Op de muur aanbrengen ging vlot met 2 personen, op voorwaarde dat doek eerst oprolt. Check YouTube eerst. Muraltex is wat vergevingsgezind wat betreft oude, niet perfect vlakke muren. Eindresultaat is perfect vlak zonder luchtbellen (wat met vliesbehang in banen op een gelijkaardige muur niet mogelijk was).

Meest relevante negatieve beoordeling

2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een behang besteld met Boedha op. Ik kreeg het behang aan en het hoofd van boedha stond er niet helemaal op. Vermoedelijk heb ik zelf iets fout gedaan. Ik weet niet of ik op de website bij het bestellen, ergens een kader moest trekken hoe ik de foto wou of niet. Omdat al het gedoe van retourneren te omslachtig leek heb ik hem dan maar tegen de muur gehangen. En eigenlijk...'t is zeker zo mooi geworden..Voor de rest enkel maar lovend over jullie product. Dik papier, plakt eenvoudig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Fotobehang.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb mijn bestelling niet gekregen en heb nood gedwongen behang moeten gaan kopen in winkel en echter niet wat ik wou. Heel spijtig dat mijn bestelling niet is aangekomen
Beoordeling melden
Antwoord van Fotobehang.be
13 mei 2024
Dank u wel voor u feedback. Wij vinden het ook zeer spijtig dat UPS het pakket niet geleverd heeft. In afwachting van het onderzoek bij UPS, zullen wij dit uiteraard netjes voor u oplossen. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Groet, Team Fotobehang.be
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi behang. Vlotte levering. Prijs kwaliteit is ook helemaal in orde! Het aanbrengen was even zoeken en een beetje knoeien. Maar uiteindelijk wel vrij vlot gegaan.
Beoordeling melden
ID
IVO D.
BERINGEN
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

super

snelle levering behanglijm vergeten na telefonisch contact ONMIDDELIJK opgestuurd waarvoor dank. ivo
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het heel mooi maar moet het nog tegen de muur hangen voor het eindresultaat
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tis prachtige print, stevig papier en super snel in de verwerking. Dankjewel
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel goeie kwaliteit, gemakkelijke verwerking, prachtig eindresultaat
Beoordeling melden
MW
Marcel W.
Voorschoten
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig personeel, snel bereikbaar en meedenkend over het resultaat !
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending Makkelijke tool in gebruik voor afmetingen
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit, snelle levering, past perfect !
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en ziet er prima uit
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tijdig geleverd. Top kwaliteit !
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie kwaliteit
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De stevige kwaliteit
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Stevige kwaliteit en heel mooi

Stevige kwaliteit
Beoordeling melden