Certificaat voor www.omoda.be

No. XB4C29EB2B669823A855A25F1F8BBBDC1
 

Geldig vanaf
19-02-2019
Geldig tot
18-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.omoda.be



Uitstekend

4.76/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 1.139 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.omoda.be al 2.353 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
15-09-2019
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
15-09-2019
Vriendelijke hulp, maar wat weinig initiatief om verder te helpen zoeken .
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
15-09-2019
ik vind het retourneren niet simpel
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
10-09-2019
15-09-2019
1ste x besteld en heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
15-09-2019
alles verliep prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
15-09-2019
Correct, vlot, alles in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
14-09-2019
Dik ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
14-09-2019
Top levering, geen problemen ervaren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
13-09-2019
Teruggestuurd
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
13-09-2019
Alles prima verlopen, leuk als klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
13-09-2019
Servis parfait tres rapide
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
13-09-2019
Snelle levering
Een Goed product .
Ik ben zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
12-09-2019
Just perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
12-09-2019
Top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
12-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Bestelling kwam later dan aangegeven stond in de mail en er zat geen katoenen tas bij die gratis bijgeleverd zou worden.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Heel snelle en correcte levering.alles in heel goede staat ontvangen.echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Altijd super service en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Product voldoet niet aan de verwachting.’’
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
11-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
11-09-2019
Slippers s avonds even na 10u besteld en de volgende dag reeds in mijn bezitSUPER en mijn aankoop in solden was zoals gewenst dus zeker geen opmerkingen,alvast bedankt voor de uitstekende serviceGroeten,Vera.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
11-09-2019
graag uw rekeningnr over te schrijven aub
mvg
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
11-09-2019
Alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
10-09-2019
Alles loopt correct. De info over de schoenen klopt en is duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
10-09-2019
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
10-09-2019
snelle levering, zeer mooie laarsjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
10-09-2019
Tout est parfait
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
10-09-2019
levering verwacht op 6/09; geleverd thuis maar niemand aanwezig waarvoor 'zogezegd' af te halen in postkantoor. Eenmaal daar, geen pakje aanwezig.
Track&trace opnieuw geopend, levering plots verplaatst naar 9/09, uiteindelijk niet geleverd. Verwachte levering 10/9, uiteindelijk kunnen afhalen in postkantoor.
3.67
Goed

www.omoda.be antwoordt: 11-09-2019
Goedemiddag Laura, dank je wel voor je review. Dat klinkt niet heel prettig. Mijn excuses dat jouw pakket niet op het eerst verwachte levermoment is bezorgd. Ik zet dit door naar de desbetreffende afdeling, zodat dit opgepakt kan worden. Mijn excuses voor het ongemak. Mocht je met vragen zitten, stel ze dan gerust. Groetjes, Liselotte

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
10-09-2019
Prima vlot verlopen tevreden met aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
10-09-2019
Volop keus, ook in de grotere damesmaten Top
Bovendien snelle levering, waardoor de schoenen de volgende dag al gedragen konden worden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
10-09-2019
heel goed bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Pakjes worden niet geleverd, pakjes met verkeerde koerier mee en dan wachten op refund
2.67
Redelijk

www.omoda.be antwoordt: 10-09-2019
Goedemiddag Linda, dank je wel voor je review. Wat jammer dat je jouw bestelling niet in ontvangst hebt mogen nemen. Ik zie dat je hierover contact hebt gehad met onze klantenservice. Mocht je verder nog vragen hebben, ik hoor het graag. Groetjes, Liselotte

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
09-09-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
09-09-2019
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
09-09-2019
Zoals altijd geleverd op de datum zoals aangegeven
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
09-09-2019
wel te veel mails
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
09-09-2019
super leuke sneakers top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
08-09-2019
Snelle en deftige levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
08-09-2019
Spijtig dat retour betalend is
3.00
Redelijk

www.omoda.be antwoordt: 09-09-2019
Goedemiddag en dankjewel voor feedback. Wat jammer dat je hebt moeten betalen voor een retour. Als je het pakket naar een Bpost punt brengt met het retourlabel wat wij meesturen dan kun je het pakket kosteloos terugsturen. Mocht je hier vragen over hebben mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen/ Dit kan telefonisch of via Whatsapp (0613820420)

www.omoda.be klantbeoordeling

www.omoda.be

www.omoda.be werd op 19-02-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lombardenvest 58
2000 Antwerpen
België
klantendienst@omoda.be
www.omoda.be
Winkel-exploitant
Omoda EU B.V.
Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Lourus Jan Verton, WIlhelmus Johannes Verton
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.omoda.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.