logistiekonline.be- Logo - Beoordelingen

logistiekonline.be
Beoordelingen:

106 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden317 beoordelingen in totaal  

4,18
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
logistiekonline.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Une première livraison à été tentée jeudi 7/09 mais j'étais absente. J'en ai été avertie par mail et il m'a été demandé quand la seconde pourrais être faite. J'ai proposé de laisser le portillon non verrouillé pour que le transporteur puisse livrer à sa meilleure convenance. Vendredi, à mon retour de travail, les palettes m' attendaient. J'aurais juste voulu être avertie du jour de livraison pour éviter que le transporteur doive revenir. A part celà, je suis très satisfaite.

de meest kritische beoordeling

17 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
de levering is niet gebeurd op de afgesproken dag, zonder verwittiging. Ik heb dus een ganse dag (waarvoor ik verlof moest nemen) zitten wachten. ik heb herhaaldelijk moeten bellen om toch wat info te krijgen, de laatste maal om 15u15 en de verantwoordelijke (Jeroen) ging mij direct terug bellen. Om 15u45 - dus een 1/2 uur later, nog altijd niets. Ik bel terug en mijnheer is naar huis ! Besluit : De arbeidsethiek van Dhr.Jeroen is bedroevend en de logistieke keten over de leveringsinfo tussen vervoermaatschapij, bedrijf en klant is bedroevend.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor logistiekonline.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De mogelijkheid om desbetreffende verschillende onderdelen te selecteren mocht wat practischer , maar uiteindelijk toch een goede afwerking
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dagen geleden
Dag David, Wij worden steeds blij van dergelijke positieve reacties. Wij danken je ook uitgevoerd voor de oprechte feedback, deze zullen we opnemen om onze User Experience op de website in de toekomst te verbeteren. Wij hopen daarnaast ook van harte dat de door ons geleverde goederen kwaliteitsvol en bruikbaar bevonden zijn. Wij zijn jou graag in de toekomst verder nog van dienst. Groetjes, Team Logistiekonline
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
délais respectés chauffeur livreur très agréable matériel conforme a la commande
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tijdig geleverd en bekomen wat gevraagd werd.
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dagen geleden
Hallo Jozef, We zijn zeer blij te mogen vernemen dat onze klanten onze diensten en producten beschrijven als 'snel en correct'. Dat is ons doel. We willen je ook bedanken voor je aankoop en hopen je toekomstig nog van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groeten, Het Team van Logistiekonline
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede prijzen, uitstekende service
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dagen geleden
Beste, We zijn verheugd te horen dat onze services en producten door onze klanten worden gewaardeerd, gekoppeld aan marktconforme prijzen. Dat is precies waar we naar streven. We wensen je veel plezier met je aankopen en kijken ernaar uit om je snel weer van dienst te zijn. Vriendelijke groeten, Het Team van Logistiekonline
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dagen geleden
Beste Karolien, Bedankt om onze producten zo positief te beoordelen. Wij appreciëren feedback enorm, in welke vorm dan ook. Indien je nog verbeterpunten hebt mag je deze steeds met ons delen. Wij wensen je verder veel succes met de aangekochte goederen en hopen je weldra opnieuw van dienst te mogen zijn. Groetjes, Team Logistiekonline
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen communicatie Te late levering Nog steeds niets geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dagen geleden
Beste, Het spijt ons oprecht voor deze ongemakkelijke situatie. Vanwege een gebrek aan interne communicatie vanuit ons depot, waren we niet in staat om nauwkeurige informatie te verstrekken. Dit mag echter niet gebeuren. We zijn vastbesloten om in toekomstige vergelijkbare omstandigheden duidelijker en transparanter te communiceren. We hopen dat u alsnog tevreden bent met onze producten hopen u in de toekomst nog van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Het Team van Logistiekonline
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na telefonisch contact rolcontainers besteld. Super vriendelijk geholpen en alles verlopen zoals besproken. Top!!!!
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
29 jan. 2024
Hey Els, Wij staan graag onze klanten persoonlijk te woord, ondanks het feit dat wij een webshop zijn. Met dergelijke communicatie proberen wij ook klanten te helpen die nog geen duidelijk beeld hebben over wat zij nodig hebben. Wij zien het als onze plicht om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je fijne feedback en hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. Groetjes, Team Logistiekonline
NP
Nathalie P.
Heusden-Zolder
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Steeds een goede service en ik word steeds vriendelijk verder geholpen met vragen.
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
29 jan. 2024
Dag Nathalie, Altijd fijn om te mogen lezen dat onze inspanningen worden geapprecieerd. Een open, eerlijke en vriendelijke communicatie is de basis van een goede wisselwerking. Wij hopen dan ook van harte dat de door ons geleverde goederen kwaliteitsvol en bruikbaar bevonden zijn. Wij zijn jou graag in de toekomst verder nog van dienst. Groetjes, Team Logistiekonline
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering, degelijk materiaal. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
29 jan. 2024
Dag Therese, Wij zijn zeer blij dat onze diensten & producten degelijk, goed tot zelfs heel goed worden beoordeeld. Wij wensen je verder nog veel succes met je aangekochte producten, en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Team Logistiekonline
GD
Geert D.
MALDEGEM
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na een week nog steeds niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
18 jan. 2024
Goedemorgen Geert, Eerst en vooral bedankt om bij ons te aan te kopen. Wij garanderen een levertermijn van 48u op werkdagen, wanneer onze goederen voorradig zijn. Indien dit niet het geval is, kan de levertermijn soms oplopen. Hiervoor willen wij ons graag excuseren. In gevallen zoals deze, proberen wij steeds de toch beschikbare items eerst uit te leveren, ongeacht de extra transportkost die op onze rekening valt. Wij hopen dat de door ons geleverde goederen alsnog kwalitatief worden bevonden. Met vriendelijke groeten, Logistiekonline
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verkeerde artikel geleverd ...
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
29 jan. 2024
Beste Johan, Graag willen wij jou eerst bedanken voor de bestelling die je bij ons hebt geplaatst en het verkregen vertrouwen. Daarnaast hadden wij graag onze excuses aangeboden voor de uitlevering van de goederen in een groter formaat dan besteld. Wij proberen steeds al onze goederen tijdig bij onze klanten te krijgen, waardoor helaas in deze situatie een menselijke vergissing is geslopen. Wij doen uiteraard ons uiterste best om dit tot een minimum te beperken. Wij hopen jou daarom in de toekomst nog steeds van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Team Logistiekonline.
7 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correct product, helemaal naar verwachting en perfect op tijd geleverd. Goede eerste kennismaking.
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
27 dec. 2023
Hey Jo, Wij zijn zeer blij dat onze diensten & producten worden gelabeld als 'snel & correct' bij onze klanten. Hier streven we dan ook naar. Wij wensen je verder nog veel succes met je aangekochte producten, en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Team Logistiekonline
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling en levering
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
27 dec. 2023
Dag Erik, Het doet ons veel plezier om dergelijke positieve reacties te mogen ontvangen. Wij hopen dan ook van harte dat de door ons geleverde goederen kwaliteitsvol en bruikbaar bevonden zijn. Wij zijn jou graag in de toekomst verder nog van dienst. Groetjes, Team Logistiekonline
MG
Manu G.
Oostende
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlugge en correcte afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
6 dec. 2023
Hey Manu, Wij zijn zeer blij dat onze diensten & producten worden gelabeld als 'snel & correct' bij onze klanten. Hier streven we dan ook naar. Wij wensen je verder nog veel succes met je aangekochte producten, en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Groetjes, Team Logistiekonline
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering!!
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
27 dec. 2023
Dag Emmanuella, Het doet ons veel plezier om dergelijke positieve reacties te mogen ontvangen. Wij hopen dan ook van harte dat de door ons geleverde goederen kwaliteitsvol en bruikbaar bevonden zijn. Wij zijn jou graag in de toekomst verder nog van dienst. Groetjes, Team Logistiekonline