logistiekonline.be- Logo - Beoordelingen

logistiekonline.beReviews

: 189Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
logistiekonline.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij logistiekonline.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 13 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
logistiekonline.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij logistiekonline.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor logistiekonline.be

83 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

189 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 mei 2022
Enkele dagen geleden nieuwe palletboxen gekocht bij logistiekonline.be . Tijdens de levering zaten er 2 palletboxen niet bij, direct contact opgenomen met de klantenservice en 2 dagen daarna hebben ze de andere 2 komen leveren. TOP SERVICE, SNELLE RESPONS KLANTENSERVICE Wij zullen hier zekerst nog bij bestellen...
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


26 mrt. 2022 
Kreeg gedeelte van mijn bestelling terwijl het op de site op stock leek. Ik bel naar de klantendienst, maar die persoon leek niet echt interesse te tonen. Ging mij ook terugbellen en mailen, ben al dagen aan het wachten. Geen telefoon, geen mail en geen nalevering. Zeer zwakke service na verkoop.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor logistiekonline.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Het gevraagde was in orde en de dag nadien geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
perfecte uitvoering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
snel en correct!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 okt. 2022
Vlotte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
bestelling geplaatst, volgens website levering binnen 48h, helaas, na 48h de vraag gesteld wanneer de levering zal plaats vinden, ging nog een 2 à 3-tal weken duren, jammer, maar zending geannulleerd
Beoordeling melden
Antwoord van logistiekonline.be
8 nov. 2022
Beste Davy, Eerst en vooral bedankt voor het verkregen vertrouwen. Wij vinden het jammer dat je de zending hebt moeten annuleren. Helaas is het zo dat onze goederen een centraal depot hebben voor onze verschillende Europese vestigingen. Een mogelijk gevolg hiervan is dat sommige populaire goederen soms zeer snel out of stock geraken. Wij doen ons best om een zo goed mogelijke service en communicatie te leveren. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
heerlijk met de timing ze zijn van woord
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Bestelling is degelijk materiaal, correct geleverd. Een bestelbevestiging of verzendingsbevestiging zou wel fijn geweest zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022 
gewoon goed - snelle levering - vlotte afhandeling van het volledige aankoopproces
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Paletten van goede kwaliteit / Perfecte levertijd / Vriendelijke transporteur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Gemakkelijk bestellen, heel snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Heel goeie raad, prijs en spoedig geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Service poli et aimable
Beoordeling melden