DeSchotelShop.be- Logo - Beoordelingen

DeSchotelShop.beReviews

: 158Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
DeSchotelShop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DeSchotelShop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 mrt. 2019
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
DeSchotelShop.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij DeSchotelShop.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor DeSchotelShop.be

18 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

158 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor DeSchotelShop.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dec. 2022
Gewoon top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Bij een bestelling van meerdere producten was een product verkeerd geleverd dat hebben ze achteraf gratis rechtgezet hiervoor dank ik de Deschotelshop Michel,
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jun. 2022
 
De vlotte levering - tevredenheid van het product - gemakkelijk betalen - goed overzicht van de producten. Een tevreden klant.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Je recommande pour le sérieux, mais bon, vous savez pourquoi seulement 4/5
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 aug. 2022
Snelle service....snel en goede antwoorden op mails..
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
wat ik bestelde was twee dagen in huis kon niet beter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 aug. 2022
Alles okay perfect op tijd geleverd werkt perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022
 
Snelle afhandeling en veel en juiste informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 apr. 2022
Snelle en correcte levering. Goede informatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Supersnel geleve4d en top kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Nog betere product beschrijving
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
Snelle en juiste levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 apr. 2022
Zeer snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
 
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 apr. 2022
Pakje dagen later
Beoordeling melden
Antwoord van DeSchotelShop.be
12 apr. 2022
Geachte, De bestelling die u dagen later geleverd heeft gekregen, is niet via onze webshop besteld. U verward ons met een andere webshop, met vermoedelijk een vergelijkbare naam. Hierover is al meerdere malen contact met u geweest via de mail. U beoordeelt nu de verkeerde shop, op basis van een andere bestelling die u bij ons heeft gedaan. Vriendelijke groeten, Support team DeSchotelShop