Brandfield- Logo - Beoordelingen

Brandfield
Beoordelingen:

581 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden13.846 beoordelingen in totaal  

4,34
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Yeah I don't speak dutch, i wont remove a star just for that but not everyone in belgium speaks dutch either (we should but we dont), issue is the entire site is in dutch if you're belgian and if you pick another country, availability of the items change, so a bit of a pain in the butt. Otherwise, delivery was ultra fast thanks to PostNL (ordered monday night, delivered tuesday noon), price was good i picked a seiko5 at 120 and the item came in perfect condition. So yeah great service, thx

Meest relevante negatieve beoordeling

15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nu 30-40 dagen geleden besteld en nog niets gezien terwijl er vermeld stond dat het pakketje de dag nadien nog zou aankomen. Heb na een week toch maar eens gebeld en daar vermeldde ze me dat ze een mail zullen sturen zodra ze iets weten. Terug een week later, nog eens gebeld en zeiden ze dat ze niet zeker zijn en me terug zouden bellen binnen een uur. Na nog een week, niets ontvangen. Inmiddels is de datum van ons jubileum al gepasseerd en moest ik nog ergens anders bestellen om toch een cadeau aan mijn partner te kunnen geven, na een paar dagen terug gebeld met de vraag hoe het nu echt verder gaat gaan, hebben ze me eindelijk een mail na 3 dagen gestuurd dat er een "case" begonnen is waar ze verder onderzoek zullen doen. Na nog een week een mail ontvangen waarin ze me verzoeken een formulier in te vullen voor PostNL. Ik antwoord hierop dat het voor mij niet meer hoeft en een cashback aangevraagd. Nu 5 dagen verder, nog altijd geen mail ontvangen alhoewel ze vermelden dat ze binnen de 5 werkdagen antwoorden. Slechte service met valse beloftes, dit wordt doorgegeven aan TA.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Brandfield

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment en snelle levering. Hoop dat de tijdelijke uit voorraad toch nog terug te bestellen is.
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie site, makkelijk besteld, artikel van zeer goede kwaliteit, mevrouw tevreden !!!
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, top product.

Snelle levering, uitstekende product zoals beschreven. Prijs kwaliteit dik in orde .
Beoordeling melden
ND
Nele D.
Brussel
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitzonderlijke service, zeer snelle levering en geweldige verpakking! Dank u wel!
Beoordeling melden
DO
Danny o.
Belgien
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
super snelle levering en mooie verpakking armband zals beschreven super
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service, kwaliteit heel goed en een zeer snelle levering 👍👍
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect

Snelle levering, handtas goed verpakt. Heel blij met de aankoop!
Beoordeling melden
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
was geschenk voor mijn nichtje en die was heel blij ermee
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket was snel geleverd en zorgvuldig ingepakt.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top , altijd alles in orde . Snelle verzending .
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service met mooie promoties.
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet te lang moeten wachten en mooi verpakt!
Beoordeling melden
SE
Sara E.
Antwerpen
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het uitgebreide assortiment, snelle service!
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Echt heel mooi en snel geleverd Bedankt!!!
Beoordeling melden
22 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid, ongelooflijk. Mooie verpakking
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
super snelle levering, waarvoor dank
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was veilig en snel geleverd.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service, vlotte levering.
Beoordeling melden
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service bevalt mij enorm goed
Beoordeling melden
JD
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles gaat vlot en heel correct
Beoordeling melden