lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.be
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden478 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbesspeelgoed.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.
Beoordeling melden
DV
Donald V.
De Pinte
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijke behandeling, snelle levering, alleen het tekenboek dat ik kocht is voorzien voor kinderen van 7 tot 9 jaar, maar dat zal dan toch niet voor alle kinderen van 7 tot 9 jaar zijn, want is niet makkelijk voor oudere kinderen van 67 tot 69 jaar
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Problemen met ontvangst pakketje

De keuze van het bedrijf om pakketjes te verzenden via post.nl was bedenkelijk gezien de vele problemen die eruit voortgevloeid zijn. De klantenservice was echter heel vriendelijk en behulpzaam en maakte dit grotendeels goed.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
14 sep 2023
Nogmaals excuses voor de vertraging die is ontstaan bij PostNL. Wij hopen dat ondanks de vertraging, de bestelling goed in de smaak valt!
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Topwinkel!

Mijn dochter en ik zijn heel blij met ons pakket minifiguren van Lego 😁! Goeie service, snelle levering! Lobbes was voor mij een onbekende winkel, maar ik ga zeker in de toekomst nog bestellen! Dankjewel!!!
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super

Eerste keer dat ik bestel bij Lobbes. Maar zal nog gebeuren hele snelle levering en goed verpakt! En echt zoals op foto want staat al in elkaar zoals je kan zien op onze foto. Dankuwel!
Beoordeling melden
BD
Bobonne D.
Oost-Vlaanderen
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte verzending en communicatie

Netjes verpakt, goeie communicatie over verzending, tijdige levering. Bovendien ook heel vlotte en correcte afhandeling bij vragen, problemen, defecten.
Beoordeling melden
21 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede service degelijk speelgoed snelle levering en zeer goede prijs Is een aanrader en ik ga er zeker nog aankopen . groeten jef
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
21 jul 2023
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien wij je snel terug op onze website :)
LR
Linda R.
Antwerpen
25 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aankoop Aquaplay

Aankoop, levering waren dik oke. Het speelgoed kan ik nog niet beoordelen daar, het een cadeau is voor de kleindochter op 6/05
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
26 apr 2023
Bedankt voor je review. Alvast veel speelplezier voor je kleindochter!
30 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijne rolschaatsen, zoals we die kennen uit onze jeugd. Degelijke kwaliteit en oersterk! Snelle service van lobbes speelgoed.
Beoordeling melden
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Het pakje kwam mooi op tijd en snel aan. Alles was heel goed verpakt. De producten zijn ook heel leuk.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
24 aug 2023
Bedankt voor je leuke review!
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De stukken van de knikkerbaan pasten niet goed in mekaar en vielen altijd uit elkaar, we hebben ze moeten vastlijmen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
21 jul 2023
Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de knikkerbaan niet goed past. ik ga je een mail sturen hierover,.
DV
Donald V.
De Pinte
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
eerlijk bedrijf, snelle levering (één dag vroeger of voorzien), uitgebreid assortiment
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed prijs- kwaliteit! Correcte service en altijd op tijd geleverd en goed verpakt!
Beoordeling melden
MS
Marina S.
Wommelgem
29 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De doos was wel open en dat vond ik minder leuk. Gelukkig zat alles er nog in!
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle service. Enige is dat speelgoed wel beetje vuil stof had
Beoordeling melden
5 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig op tijd geleverd. De verpakking die had wel 50% kleiner gekund.
Beoordeling melden