lobbesspeelgoed.be- Logo - Beoordelingen

lobbesspeelgoed.be
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden478 beoordelingen in totaal  

4,48
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 sep 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbesspeelgoed.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fantastische ervaring. Mijn pakket was verloren gegaan, dhl had het afgeleverd bij het postpunt maar daar hadden ze niks ontvangen. Heb een email naar lobbesspeelgoed gestuurt en binnen het uur ook bericht terug ontvangen met de nodige gegevens. Mijn pakket lag dus wel bij het postpunt. Dankzij het direkte ingrijpen van lobbesspeelgoed kan ik mijn pakket gaan ophalen. Waarvoor mijn grote dankbaarheid.

de meest kritische beoordeling

8 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ervaring van onze kinderen met Aquaplay is dat met weinig water veel plezier kan gemaakt worden, maar met dit artikel wordt er onvoorstelbaar veel water verspild met het waterrad. De foto's zijn misleidend want waar het eigenlijk schort is op de foto's onmogelijk te zien. In werkelijkheid is er helemaal geen goede overgang van het waterrad naar het hoger gelegen bassin, alles loopt en spat ernaast. Daarom sturen we het terug. Spijtig, voor toch een serieuze prijs...
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbesspeelgoed.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd. Heel vlug. Prijzen vallen heel goed mee Heel goed verpakt. Geen enkele klacht.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wij zijn zeer tevreden van onze bestelling
Beoordeling melden
MD
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
korting op producten en snelle levering
Beoordeling melden
TV
Tamara V.
Wommelgem
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden!!!

Super duidelijke website. Veel keuze.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
29 feb 2024
Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze artikelen, veel speelplezier gewenst!
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RV
Renaat V.
Wommelgem
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Koop daar klappertjes en die geven gèèn knal maar zeggen pffff. Een lucifer maakt meer lawaai! Gewoon waardeloos! Heeft me wel 10euro gekost. Zwaar teleurgesteld, 10 euro weggegooid.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
12 feb 2024
Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over een artikel. We hebben al via de mail contact met je opgenomen om tot een oplossing te komen.
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles correct

Redelijk snelle levering en bestelling zoals verwacht
Beoordeling melden
1 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering .
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt.
Beoordeling melden
WS
wendy s.
sint katelijne waver
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supersnelle levering.
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ok!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbesspeelgoed.be
17 jan 2024
Thanks for your review!
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden