minihorseshop.be
Beoordelingen:

18 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden792 beoordelingen in totaal  

4,39
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 jun. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
minihorseshop.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Effe moete zoeken naar de juiste maat, bovenmaat-ondermaat. Deken nog niet kunnen aanpassen maar oogt wel mooi prijs- kwaliteit. Had een vraagje rond kortingscode vergeten ingeven , de ganse namiddag NIEMAND kunnen bereiken telefonisch, en de dag erna was promotie verlopen, dus njet !

de meest kritische beoordeling

9 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De maat van het graasmasker was niet goed. Ik heb gebeld en gemaild maar niets gehoord van deze firma. Ik had graag het masker geruild voor een grotere maat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor minihorseshop.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling en erg vlotte levering! Aanrader!
Beoordeling melden
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super ! Snel geleverd goed van producten en leuke prijzen
Beoordeling melden
25 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service!
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Effe moete zoeken naar de juiste maat, bovenmaat-ondermaat. Deken nog niet kunnen aanpassen maar oogt wel mooi prijs- kwaliteit. Had een vraagje rond kortingscode vergeten ingeven , de ganse namiddag NIEMAND kunnen bereiken telefonisch, en de dag erna was promotie verlopen, dus njet !
Beoordeling melden
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben zeer tevreden over jullie werking, levering, klantendienst....gewoonweg top service! Houden zo!
Beoordeling melden
4 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duiemijke website en maten, efficiente levering
Beoordeling melden
10 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit en vlotte afhandeling
Beoordeling melden
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle en correcte levering!
Beoordeling melden
26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en goede kwaliteit
Beoordeling melden
YD
Yvonne D.
Ramsel- Belgie
6 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles volgens wens
Beoordeling melden
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De maat van het graasmasker was niet goed. Ik heb gebeld en gemaild maar niets gehoord van deze firma. Ik had graag het masker geruild voor een grotere maat.
Beoordeling melden
IF
11 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Garantievoorwaarden worden niet nageleefd
Beoordeling melden
Antwoord van minihorseshop.be
11 mei 2023
Het spijt ons dat u niet tevreden bent. De deken is met geweld gescheurd en dit valt niet onder de Bucas garantie. Desondanks proberen we dit probleem nog steeds op te lossen, maar we ontvangen niet de informatie die we hebben gevraagd om dit te doen. Met vriendelijke groet, Team MHS.