Biogroei.be- Logo - Beoordelingen

Biogroei.be
Beoordelingen:

1.373 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.242 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij 1 van de artikelen stond : levertijd 2 a 3 werkdagen. Daarom heb ik het begin half de week besteld omdat ik dan in het WE het pakje kon ontvangen. Het werd echter veel sneller geleverd zodat het enkele dagen op het postpunt heeft gelegen. Geen probleem wat mij betreft voor de normale producten maar er waren wel 2 aaltjes producten bij waarop specifiek op de verpakking vermeld staat dat ze koel (5°) te bewaren zijn. Wat dus op het postpunt zeker het geval NIET is. Post NL stuurt ook veel te laat (minder dan een dag op voorhand) ;de levertijd van het pakje door. Iests regelen wordt dus quasi onmogelijk

Meest relevante negatieve beoordeling

18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
geen klachten over biogroei wel over de levering van post .nl doos stond "geopend" tegen de voordeur aan, terwijl er niemand thuis was wie heeft er getekend voor die levering ?????? mijn voordeur staat 4 meter van de openbare weg verwijdert !!!! gelieve contact op te nemen met de vervoerder en een reactie te vragen. ps de woelvork is compleet grts Danny van Dooren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Biogroei.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Al zeker 4 jaar een tevreden klant!

Mijn paar plantjes binnen liepen als hobby al snel uit de hand: het werd een heuse indoor jungle! Daardoor leerde ik al snel over spint. Ik zocht een natuurlijke oplossing en zocht contact met Biogroei en leerde over beestjes tegen beestjes en dat werkt super! Door hun vriendelijke en kundige advies over hun kwaliteitsproducten, ben ik al een aantal jaar een hele blije klant. Ik beveel hen ook van harte aan in mijn omgeving. De blogs zijn zeer leerzaam (en leuk!), waardoor ik nu van alles leer over het bodemleven nu ik voor het eerst een tuintje heb :) Biogroei, bedankt!
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een warme dag bij de levering....waar…

Een warme dag bij de levering....waar chickenhappy roofmijten niet happy mee zijn. Vooral niet bij de levering van PostNL, die de levering gewoonweg in de hete brievenbus stak zonder aan te bellen. Een zwarte metalen brievenbus in de blakende zon. Ik ben zeker bereid om wat meer te betalen voor een veel meer aangepaste verzending, of iets langere levertijd, ... Werk aan de winkel bij jullie verzendingsploeg, denk er eens over na? Anders heeel tevreden met de roofmijten, harde werkers met PERFECT resultaat en blije hupse kippen in onze tuin! Hartelijke groet
Beoordeling melden
GB
Gitta B.
Winterswijk
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
1 opmerking: waarom is de gebruiksaanwijzing zo klein en onduidelijk dat ik bijna een vergrootglas moet gebruiken. Gewoon een a4 waar op in zwart op wit staat wat je moet doen. Dus niet van die mooie ondergrond kleurtjes en superkleine lettertjes. Of ben ik nu de enige die het zelfs met leesbril niet kan ontcijferen???? Gebruiksaanwijzing in boekje ziet er super leuk uit, maar is niet praktisch.
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Topkwaliteit producten. Ik koop al voor het tweede jaar op rij bij Biogroei de nodige micro-organismen voor bestrijding van draadalgen in mijn vijver. Zeer effectief en milieuvriendelijk, geen enkel probleem voor planten en vissen. Langzame maar zekere werking, alleen wat werk om de afgestorven draadalgen uit de vijver te vissen en de pomp draaiende te houden.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Super mooi vogel voeder huisje. Snelle levering al de volgende dag in huis. Nu blijft de grond schoon doordat het voer in de onder bak valt. Vogels moeten er wel aan wennen, eerst hadden wij een houten met een brede rand waar de vogels makkelijk op konden maar dus ook heel veel voer op de grond lieten vallen.
Beoordeling melden
Antwoord van Biogroei.be
2 dagen geleden
Staat er inderdaad heel mooi Rita, de vogeltjes gaan alvast blij zijn. Mvg, het Biogroei-team
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, iedere keer weer snel verstuurd en bezorgd. Na de eerste aaltjes een maand of twee geleden nu een tweede set besteld. Het aantal naaktslakken dat we zien is minstens met 80 procent gedaald, maar om onze moestuin zo goed als helemaal slakvrij te krijgen deze zomer nog een doosje besteld.
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Alles tegen ziektes en plagen.

Biogroei heeft zo goed als voor alle plagen en ziektes een oplossing. De snelle levering en de duidelijke uitleg zorgen ervoor dat alles makkelijk in gebruik is. Heb je een vraagje dan staan ze steeds telefonisch beschikbaar om te zoeken naar de juiste oplossing. Leutig!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kweekzajes voor onderhoudsbehandeling tegen trips en spint houden deze plagen volledig onder controle, veiligheidshalve blijf ik ze maandelijks bestellen, de kweekzakjes worden door biogroei altijd snel verzonden en de levering is bijgevolg vlug. Heel tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Biogroei.be
2 dagen geleden
Bedankt voor de review Roxanne en als je nog extra vragen hebt aarzel niet om ons te contacteren (kan via mail en tel). Mvg, Sabrina van Biogroei
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Biogroei is best een correcte firma met werkzame produkten op voorwaarde dat je ze gaat afhalen. De partner, PostNl waarmee ze werken voor verzending is totaal onbetrouwbaar( niet aanbellen, verpakking uren in de zon 😩)
Beoordeling melden
Antwoord van Biogroei.be
2 dagen geleden
Hallo Mark, bedankt voor je feedback en onze excuses hiervoor. We zullen deze feedback zeker en vast doorgeven aan onze transporteur. Bij een volgende bestelling kan je graag aangeven via telefoon of mail dat je een andere transporteur wenst, dan passen we dit aan in ons systeem. Als er problemen zouden zijn met de producten dat je onlangs hebt ontvangen, laat ons dit zeker en vast weten en we lossen dit samen op. Je kan het ons via telefoon: 02 793 -04 -25 of via mail : info@biogroei.be laten weten. Mvg, Sabrina van Biogroei
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Biologische en betrouwbare oplossingen. Snelle en correcte levering (postNL mag nog leren aanbellen, we waren met 3 thuis en het pakket stond gewoon aan de deur, maar daar kan biogroei niets aan doen).
Beoordeling melden
Antwoord van Biogroei.be
2 dagen geleden
Bedankt om ons dit te laten weten Nancy, we gaan dit bespreken met PostNL. Mvg, Sabrina van Biogroei
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, roofmijten waren nog heel actief, ze doen bijzonder goed hun werk ( ze zijn nu 1 week bij de bloedluizen) we wachten verder af. Alleszins zijn we nu heel tevreden klanten!
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lavameel had ik al veel vroeger moeten gebruiken

Door jullie heb ik lavameel leren kennen, gebruiken en enorm waarderen. Heb al veel problemen met schimmels en ongedierte hiermee kunnen vermijden. Ook tegen de service zeg ik U.
Beoordeling melden
Antwoord van Biogroei.be
2 dagen geleden
Dikke dankjewel Patrick en inderdaad lavameel is echt fantastisch. Bij het onderdeel "Kennis & Inspiratie" op onze website zijn er nog veel extra artikels en tips voor je tuin en planten. Als je nog vragen hebt aarzel zeker en vast niet om ons te contacteren. Mvg, Sabrina van Biogroei
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending, maar weet nog niet of het gaat werken. Vorige keer ook gebruikt, maar zie nog geen onze lieveheersbeestjes in de tuin!Dus probeer ik het nogmaals.
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling vlot geleverd . Product al eens eerder gebruikt met bevredigend resultaat. Is een follow up om “radicaler” in te grijpen met dit “slakkenweer” ☺️🤬
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Ondanks dat er gezegd werd dat de levering wegens drukte een week later zou zijn werden de aaltjes 2 dagen na de bestelling al geleverd. Super!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Bestelling aaltjes tegen rouwvliegen

Bestelling ging vlot en snel. Aaltjes tegen rouwvliegjes. Vroeg mij wel af op het normaal is dat de houdbaarheidsdatum ervan maar 1 maand is?
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service! Kwaliteit producten en bij het verzenden met dit warme weer, zit er zelfs een ijsflesje in om de temperatuur lager te houden.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niks op aan te merken. Besteld en twee dagen later geleverd. Nu alleen nog hopen dat mijn hortensias gaan herstellen van de slakkenplaag.
Beoordeling melden
5 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestrijding van naaktslakken door aaltjes: stipt geleverd . Blijk heel doeltreffend te zijn. Reeds resultaat na enkele dagen.
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dit bedrijf verdient een prijs!

Snelle respons, vriendelijke en persoonlijke communciatie en een top-aangename ontvangst in de winkel. Complimenten.
Beoordeling melden