VONROC België- Logo - Beoordelingen

VONROC België
Beoordelingen:

783 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.436 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is heel fijn om met de toestellen te werken ,ook omdat er overal dezelfde accu in kan we hebben de bladblazer,die is echt geweldig !! Ook de kantmaaieren de heggenschaar zijn een aanrader ,de steelstofzuiger werkt heel goed maar de steel is 30 cm te kort ,het is niet handig om ermee te werken wat heel jammer is want ik heb 2 kortharige honden en hij zuigt alles perfect op ,maar ik krijg pijn in mijn rug om steeds zo gebukt te moeten staan ....hopelijk kan ik in de toekomst een langere steel bestellen dat zou heel fijn zijn .

Meest relevante negatieve beoordeling

8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bijgeleverde bit houder bij een klop schroef machientje heeft een zodanige lage kwaliteit dat het steeds klem komt te zitten in de kop van het machientje, resulterend in een verder onmogelijk verwijderen van de bit houder uit de kop. Ik heb 3 gelijkaardige toestellen aangekocht en steeds hetzelfde probleem. Verder: de klopboormachine waarvan ik 1 stuk had aangekocht heeft het vervelende probleem dat de boren steeds loskomen daar de vergrendeling steeds het af last weten, én dít tíjdens het boren, helemaal niet goed. Vont oC geeft wel garantie maar dat veranderd niets aan de zaak want dan kamp je met een toestel wanneer je het hardste nodig hebt.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VONROC België

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RJ
Rudi J.
Kontich
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitgebreide webwinkel met duidelijke technische info van de dompelpomp, een goede prijs/kwaliteit van dit product. Vlotte bestelling, met bevestiging van bestelling en betaling! Snelle correcte levering
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De polijstmachine werkt perfect, caravan en auto in de wax gezet, ben zeer tevreden. Ook de snelle reactie en levering waren perfect, goed team waarschijnlijk. Kortom, een zeer aangename ervaring.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden van de levering van kantenmaaier. Ik heb een mailtje gestuurd om een reserve met 2 uitgangen bobijn te kopen, Maar heb nog steeds geen antwoord gekregen.Spijtig toch!
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Parasol besteld, deze was beschadigd aan de doek. Direct antwoord gekregen dat ze een nieuwe doek gingen opsturen. Ongelooflijk snelle en prima service, bedankt!
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Waterstofzuiger voldoet aan de beschrijving. Zoals vermeld.verzending is ook zoals beloofd vandaag besteld morgen geleverd
Beoordeling melden
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Direct nieuw toestel na defect in garantieperiode, dus topservice. Alleen omslachtig om filmpje te moeten maken en opsturen.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, maar een beetje meer info in de beschrijving van de producten zou nog een verbetering kunnen zijn.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg een onderdeel die stuk geleverd werd. En gemaild en werd direct opnieuw opgestuurd. Top Service .
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Stevig product, goed geleverd. Telefonisch niet bereikbaar voor technisch advies. Omslachtig via mail.
Beoordeling melden
NJ
Nancy J.
Brugge
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Bij probleem met een levering snel geholpen en vriendelijk en beleefd aan de telefoon
Beoordeling melden
NJ
Nancy J.
Brugge
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering En bij probleem met machine direct opgelost en vriendelijk mensen aan de telefoon
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer kwaliteitsvol gereedschap , heel tevreden over alle 4 machines die ik van vonroc aankocht.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Hogedrukreiniger en vooral de bijhorende accessoires voldoen perfect aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verlopen volgens planning....snelle levering, goed verpakt..geen verrassingen.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk en snel geleverd zeer vlot met vriendelijke groeten van Ronny
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Degelijk materiaal, snelle en correcte levering, duurzame verpakkkingen
Beoordeling melden
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect geregeld en het product ziet er kwalitatief uit top!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles top maar paar batterijen geraken niet opgeladen te worden .
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet te lang moeten wachten en werkelijk een degelijke machine
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer snelle levering goed verpakt en dit voor een goede prijs
Beoordeling melden