Certificaat voor bristolshop.be/be_nl

No. X2AEE407F45D12F2A67450E43121F41C3
 

Geldig vanaf
24-02-2017
Geldig tot
23-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bristolshop.be/be_nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.781 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bristolshop.be/be_nl al 7.772 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
13-10-2019
als alles loopt zoals het moet kan ik niet meer toelichten

mvg christine craeye
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
12-09-2019
10-10-2019
snelle en correcte levering.
4.33
Goed

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
26-05-2019
08-10-2019
de bestelde goederen aren op tijd en zoals beschreven ik ben zeer tevreden en zeker over de Bristol shop van Heist-op -den berg goede service en opvolging topwinkel vader en dochter doen dat zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
20-08-2019
06-10-2019
alles goed en op tijd ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
02-09-2019
05-10-2019
Alles in orde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
04-09-2019
05-10-2019
Goede leverin6
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
30-08-2019
05-10-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
03-09-2019
01-10-2019
Bien
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
28-08-2019
01-10-2019
Alles volgens verwachting
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
26-08-2019
01-10-2019
Goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
30-09-2019
Zeer trage levering
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
30-09-2019
Ik was echt tevreden, ik heb mijn bestelling heel snel gekrijgen zonder probleemen. Bedankt.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
30-09-2019
Was heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
30-09-2019
pasvormen/maten niet altijd consistent
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
30-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
30-09-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-09-2019
ik ben zeer tevreden met mijn bestelling ...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
29-09-2019
super producten super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
29-09-2019
Ik heb heel snel de goederen ontvangen alles wat ik besteld had zat er in. Er was niets op aan te merken. Wat wel vervelend was; is dat ik niet gezien had dat een van de dingen niet direct beschikbaar was, want daardoor heb ik op de andere dingen langer moeten wachten en anders had ik dat anders gedaan gehad, dus op dat vlak kan je misschien nog wat verbeteringen aanbrengen dat het duidelijker is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
29-09-2019
Alles tip top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
29-09-2019
Zeer tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
28-09-2019
De T shirt vindt ik super goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
29-08-2019
28-09-2019
al vele malen on line besteld en telkens een goede levering blijf zo verder doen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
28-09-2019
Doe zo verder
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
28-09-2019
Prima artikels voor leuke prijs.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
28-09-2019
Van de producten en service zeer tevreden van maar van de levering kan beter.Of wel leggen ze beneden in de hal zonder aan bellen als je thuis bent. Of ze bellen aan en leggen het op de grond en zijn weg kan beter voor mij .
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
28-09-2019
Perfecte pasvorm, snel geleverd en topkwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
28-09-2019
Super leuke laarsjes fijn om te dragen. Snelle levering
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
12-09-2019
28-09-2019
Vlotte levering en blij met de aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
13-09-2019
28-09-2019
Prijs kwaliteit is zeer goed. Ruim aanbod. Goede service. Ruilen Indien het niet past of terug brengen in eender welk filiaal geen probleem. Zeer tevreden over de aankopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
28-09-2019
De levering duurde best lang.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
28-09-2019
Alles prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
31-08-2019
28-09-2019
Uitgebreid assortiment en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
28-09-2019
Ik ben tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
08-09-2019
27-09-2019
Altijd heel tevrede en de prijzen dik ok5 punten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
27-09-2019
Alles perfect geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-09-2019
Goede shopervaring correcte levering en goede producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
06-09-2019
27-09-2019
Goed geholpen
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
30-08-2019
27-09-2019
Alles verliep naar wens, doch helaas waren de schoenen een maatje te groot. Geen probleem met terugsturen in de winkel, zeer goede service.
In de plaats van de schoenen (alhoewel ik meteen mijn geld terug kreeg) heb ik een paar mooie botjes gekocht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
17-09-2019
27-09-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
27-09-2019
de bestelling is perfect verlopen
Ik zelf heb de bestelling laten doen in de winkel door de winkelbediende vermits dat de winkel in Blankenberge was en mijn woonplaats in Aalst is is alles nog vlekkeloos verlopen
5.00
Uitstekend

bristolshop.be/be_nl klantbeoordeling

bristolshop.be/be_nl

bristolshop.be/be_nl werd op 24-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshopvl@shoediscount.be
bristolshop.be/be_nl
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bristolshop.be/be_nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.