bristolshop.be/be_nl- Logo - Beoordelingen

bristolshop.be/be_nlReviews

: 9.832Uitstekend

4,73

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 24 feb. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bristolshop.be/be_nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bristolshop.be/be_nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 24 feb. 2017
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
bristolshop.be/be_nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bristolshop.be/be_nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bristolshop.be/be_nl

139 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

9.832 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2021
Met Bristol op zich geen enkel probleem. Vlotjes goede keuze gevonden online, betaling ging goed maar de levering door Post NL was een ramp. Post NL heeft de moeite nog niet gedaan om thuis af te leveren. Na verschillende mailtjes in de zin van "oops sorry vertraging" werd onze bestelling gedropt in het pick up point. Er is steeds iemand thuis en in 3 dagen niet 1 deurbel gehoord. Dank u Post NL
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 nov. 2021
zogoed als geen reactie op mijn mails ivm moeilijkheid bij betaling als aanvraag schorsing dubbele bestelling (voortkomend uit het mislukken van de betaling, omdat het betalingssysteem onvoldoende werkte). 1 verkeerd product geleverd, maar heb het gehouden omdat het paste maar niet echt was wat ik wilde. Ander product veeeeel te grooti
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bristolshop.be/be_nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Ben zeer te vreden over die pyama s ze zijn lekker warm om aan te doen en de levering was perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Correcte en onbeschadigde levering en de maat was perfect!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Ik heb gevonden wat ik zocht en de schoenen zijn goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 uur geleden
Prima kwaliteit en vlotte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
Goede aanbiedingen en goede servies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle correcte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Vlotte service, duidelijke communicatie en afspraken rond levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Mooie prijs/kwaliteit. Snelle en correcte aflevering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Makkelijk bestellen en goed geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Heel tevreden over de levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
vlug geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2021
Met Bristol op zich geen enkel probleem. Vlotjes goede keuze gevonden online, betaling ging goed maar de levering door Post NL was een ramp. Post NL heeft de moeite nog niet gedaan om thuis af te leveren. Na verschillende mailtjes in de zin van "oops sorry vertraging" werd onze bestelling gedropt in het pick up point. Er is steeds iemand thuis en in 3 dagen niet 1 deurbel gehoord. Dank u Post NL
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2021
Veel keuze, goede prijs kwaliteit, gemakkelijke afhandeling, ... Doe zo voort zou ik zeggen!!! Altijd 1ste site waar ik kijk als we schoenen of dergelijke nodig hebben, en meestal ook het nodige vind. Wacht momenteel zelfs op mail voor laarzen wanneer mijn maat binnen is, om ze zeker en vast te kopen!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 nov. 2021
Spijtig dat de foto alleen van het kledingsstuk is en niet op een persoon want daardoor zag ik niet hoelang de jas was. Daarnaast was het de foute kleur. De 2 jassen noemden navy maar dexeen was lichtblauw en de andere donkerblauw.
Beoordeling melden