Certificaat voor bristolshop.be/be_nl

No. X2AEE407F45D12F2A67450E43121F41C3
 

Geldig vanaf
24-02-2017
Geldig tot
23-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bristolshop.be/be_nl



Uitstekend

4.61/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.008 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bristolshop.be/be_nl al 6.509 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
ik had 2 paar sandalen besteld. Het ene paar vond ik niet zo mooi en er was geen probleem om terugbetaling. Maar ik heb maar een ander paar sandalen gekocht. Ben een vaste klant en ben heel tevreden over prijs /kwaliteit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Geen bevestiging bestelling ontvangen
3.67
Goed

bristolshop.be/be_nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor je berichtje. Soms gebeurt het dat de mailtjes in de ongewenste mails of de reclamemails terecht komen. Onze excuses voor het ongemak en veel plezier met je aankoop!

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
22-04-2019
Jullie vermelden het, dus je weet het wel, mr een week wachten is lang. Online besteld, omdat niet alles wat ik wou in H'tals beschikbaar was. Een paar slippers niet goed afgewerkt, kon ik zo echt niet dragen. Toen ik dit zei in de winkel was het kort "dan betaal ik die terug he". Terwijl ik deze evt wel wou ruilen tegen een ander paar van de winkel, mr na zo'n antw en 'service' niet meer hoor....
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Slechte levering. Zie klachtenmail
2.00
Matig

bristolshop.be/be_nl antwoordt: 23-04-2019
Bedankt voor je berichtje. We bieden nogmaals onze excuses aan voor dit ongemak.

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
Correct en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
22-04-2019
alles prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
leuke mode voor een zacht prijsje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Goede service en prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
21-04-2019
prima service, goede levering en
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
21-04-2019
Netjes op tijd geleverd ,dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
20-04-2019
Vlotte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
ALLES IN ORDE
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Is in orde. Geen probleem
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
Supertoffe schoenen en top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
19-04-2019
vlotte levering alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
19-04-2019
goe bezig, ..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Pakket werd vlug bezorgd in de winkel en artikel in overeenstemming met de informatie, ook tel verwittigd prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
alles heel vlot verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Goede prijs kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Was in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
18-04-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
18-04-2019
gebruiksvriendelijke site snelle levering en correcte omruiling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
Producten heel netjes verpakt en super snelle bezorging.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
17-04-2019
Eersteklas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
17-04-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
17-04-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Goede ervaring v en service in de bristol in heist aan zee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Top
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Al meerdere keren bestelling geplaatst en steeds alles dik in orde. Goede kwaliteit, correcte prijzen, goede communicatie en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Supersnel geleverd Communicatie is wel vertraagd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Uitstekend,tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
niks toe te voegen....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
Ik heb de verkeerde schoenen gekregen
2.33
Matig

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
16-04-2019
alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
16-04-2019
Heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Uitstekende service en perfecte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
15-04-2019
vlugge levering en steeds op de hoogte via mail
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
15-04-2019
Excellente service
5.00
Uitstekend

bristolshop.be/be_nl

bristolshop.be/be_nl werd op 24-02-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
webshopvl@shoediscount.be
bristolshop.be/be_nl
Winkel-exploitant
Euro Shoe Group NV
Lochtemanweg 15
3580 Beringen
België
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
David Baens
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bristolshop.be/be_nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.