campz.be- Logo - Beoordelingen

campz.beReviews

: 2.504Goed

4,49

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
campz.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij campz.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
campz.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij campz.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor campz.be

580 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.504 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 dec. 2022
 
De levering verliep heel vlot, doos kwam lichtjes beschadigd aan, maar gelukkig was er niks uitgevallen. Volgens het retourformulier moest ik het pakketje terugbrengen naar een DPD-punt, maar eens daar aangekomen, bleek dat ik een UPS-punt moest opzoeken. UPS voorziet geen bevestigingsmail/bewijs van ontvangst voor retour, dus ben enige tijd onzeker geweest of mijn retour wel juist verwerkt ging worden. Uiteindelijk is het allemaal vlot verlopen, maar iets betere communicatie zou leuk geweest zijn.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 apr. 2022
Hallo CAMPZ Heel jammer maar vandaag kreeg ik mijn Campz bestelling via Stuttgart/Duitsland ..Keen schoenen kosten genoeg geld (120eur) daarom verwacht ik degelijke schoenen thuis te krijgen.Keen maat 43 blijken VEEL te groot te zijn..gaat zelfs naar een maat 44 zelfs 45 als ik er een steunzool inleg.Ook zet ik er een maat 43 schoen bij vallen ze veel te groot uit. Verzend datum klopt vandaag in de bus.Maar uur was 13u40 in de brievenbus terwijl ze mij hadden gemaild tussen 14u30 en 17u30.Om 14u was ik thuis.Pakje is geleverd bij de buren nr 28 volgens briefje UPS.Na lang zoeken was pakje geleverd bij de buren van nr 34 :(.Binnen verpakking schoenen liet ook de wensen over.Papier gescheurd ene schoen ook wat gebruik sporen aan leer.Heb in het verleden bij Campz besteld en was daar zeer tevreden over 10/10.Nu geef ik 2/10 omdat ik een product van bijna 120eur bestel en het gevoel heb dat het niet meer 1ste hands is.maar een product die waarschijnlijk al paar keer heen en weer is gereisd.Heel jammer zo gaat vertrouwen naar CAMPZ verloren.Heel jammer..Jammer genoeg zal ik verzending retourneren.Vriendelijke groet William 0487/313440..Schoen met rood is maat 43 als voorbeeld.Heb reeds Keen sandalen 43 besteld bij CAMPZ en die waren perfect van maat.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor campz.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
 
van B B.
Over de jas zijn we tevreden, maar niet over de levering. Ze zijn niet aan de deur geweest, speciaal thuis gebleven. Bij afhaal Q8 hebben ze al veel klachten hierover gehad maar er wordt niets aangedaan. Speciaal naar de andere kant van Turnhout moeten rijden….dit was niet de bedoeling van aan huis levering. Doen jullie hier iets aan? Dank u
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Snelle levering gratis retour en retourformulier reeds bij geleverd ,gewoon op de doos kleven en yerug zenden als dat soms nodig is,zo zou het altijd en overal moeten zijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Goede email communicatie' vlug antwoord op vragen. Pakket wegens afwezigheid afgeleverd aan dichtsbijzijnd ophaalpunt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jan. 2023
Snelle en correcte levering + belofte om creditnota op te maken voor korting 'nieuwkomer' die nog niet verrekend werd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
 
vlotte communicatie, al enkele keren beroep moeten doen en het wordt snel en goed afgehandeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Goed aanbod van kwaliteitsmerken. Interessante koopjes tijdens de solden. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
 
Snelle levering & goede communicatie Product zoals vermeld, geen onaangename verassingen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
Alles, aankopen, leveren, verliep duidelijk, vlot en snel. Blij met mijn aankoop ook.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
Snelle en correcte verwerking en verzending . Prima kwaliteit voor een goeie prijs !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mijn wandelschoenen van Merrell zitten super en ik had ze heel snel bij me thuis!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
 
Producten van goede kwaliteit. De levering door UPS was problematisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Heel duidelijke uitleg of omschrijving van de items. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Bijzonder snelle service , product zoals verwacht , mooie kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2023
 
Heel veel keuze, scherpe prijzen en een goede gebruikersinterface.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Artikelen zijn goed. Communicatie en levering door UPS kan beter.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Vlot geleverd en artikelen die ik zocht hier aan laagste prijs 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
 
Perfect materiaal, zoals omschreven, en perfecte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snel en probleemloos kunnen bestellen en laten leveren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Degelijke kleding met mooie kortingen. Snelle service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Snelle levering. Producten conform de verwachtingen.
Beoordeling melden