Certificaat voor campz.be

No. X5DAD202589F72D26BC5CB4404962A63B
 

Geldig vanaf
08-09-2016
Geldig tot
07-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor campz.be



Uitstekend

4.50/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 355 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft campz.be al 798 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
22-08-2019
Op 06/08/2019 heb ik een 7-tal producten aangekocht.

2 daarvan zijn relatief snel geleverd (binnen 2werkdagen) 1 daarvan (binnen 4werkdagen)

Ondertussen ben ik nog steeds aan het wachten op de overige 4 artikels.
Reeds 2contact gezocht via mail (2x geen respons). We zijn toch al 11 werkdagen na besteldatum. Maar er is totaal geen opvolging en reden waarom ik de overige artikels nog niet h
2.00
Matig

campz.be antwoordt: 23-08-2019
De afhandeling van uw bestelling wordt nu met prioriteit behandelt.

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Alles prima en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
21-08-2019
Had wa tegenslag bij levering, maar alkes is snel recht gezet , en op tijd...
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
20-08-2019
Alles super gelaufen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Altijd al tevreden geweest,nog nooit tegengevallen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Alles zeer vlot verlopen. Aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
16-08-2019
No comment unless the stars
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Materiaal is zoals het beschreven is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
15-08-2019
Alles naar wens, het bestelde product kende ik, dus dat was geen verrassing, maar ook de verpakking en de levering waren prima in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
14-08-2019
Alles naar wens, een aanrader (Ik heb coolbox en Jack Wolfskin jas bij hen besteld in de solden)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Makkelijk bestelproces en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
19-05-2019
13-08-2019
Prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
beoordeling below zero bestelling 3 weken terug geplaatst en nog steeds geen enkel spoor ervan, noch enig antwoord op mijn mails hieromtrent.
Graag teruggave van mijn betaling en enige uitleg zou ook welkom zijn....

een heel ontevreden klant
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
13-08-2019
Producten perfect verpakt.

De traceercode daarentegen werkte helemaal niet. Elke dag gekeken en elke dag stond het klaar voor te verzenden, vandaag ontvangen, uren later keek ik nog eens naar de traceercode. Staat nog steeds op "klaar om te verzenden".

Ik stel me dus grote vragen bij de algemene nauwkeurigheid omtrent track&trace hier.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
12-08-2019
Nope
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
11-08-2019
Gute qualitat, schon, schnelle lieferung
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
08-08-2019
heb een yogamat gekocht die heel mooi is maar blijkt te schuiven, wat een slechte eigenschap is voor een yogamat. bovendien wordt het moeilijk om ze mee te nemen want ze weegt heel zwaar. gebruik dus nu maar weer mijn oude yogamat
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Volgens mij zijn die nooit langs gekomen. Onbegrijpelijk...
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
voor die prijs ziet er goed uit mvg yv
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
07-08-2019
Levering kwam, ondanks dagelijks telefoneren en mailen naar de service dienst toch nog twee dagen te laat aan, waardoor ik een andere oplossing moest zoeken. Tot op heden (2 weken na voorziene levering) ook nog geen terugbetaling ontvangen, noch enig voorstel ter compensatie. Dus voor levering en service een dikke "nul"
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
07-08-2019
Ruim aanbod, snelle levering. Correcte prijzen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
17-07-2019
06-08-2019
Wij bestelden 2 CAMPZ opplooibare zetels .
De 2 pakketten werden al meteen bij de voorbereiding van de zending van elkaar gescheiden en legden het afhandelschema los van elkaar af.
Ze werden dan ook op 2 dagen aangeboden. Keurig verpakt en volledig in orde overigens, maar wel een beetje verrassend dat één bestelling
2 koeriers aan het werk zette. Voor 1 pakket moesten we naar het afhaalpunt.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
20-07-2019
06-08-2019
Alles prima verlopen en zeer tevreden over het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
06-08-2019
Snelle afhandeling en levering.
Prima product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
alles prima verlopen dank u
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
04-08-2019
Het is moeilijk om de producten terug te vinden in de webshop
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
12-07-2019
03-08-2019
Goeie service, aankoop zonder zorgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
Ook wanneer er een probleem is met het geleverde product, is de service van Campz zeer professioneel, en wordt dit in no time opgelost.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
01-08-2019
Tevreden met de levering van de nieuwe tent
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
31-07-2019
31-07-2019
geen communicatie na bestelling, al de 2e keer op 2 bestellingen dat dit me overkomt. Vorige bestelling is nooit aangekomen. Deze bestelling zou binnen 3 werkdagen verstuurd worden en het blijft stil. Ik kan plots ook niet meer inloggen in mijn profiel&via de paswoord-reset link ga je gewoon opnieuw naar hun homepage. Op internet gelijkaardige commentaren teruggevonden. Zeker geen Trusted eShop
1.67
Matig

campz.be antwoordt: 23-08-2019
Beste klant, Wij hebben aan uw gmail een bestelbevestiging, factuur en zendingsvervolging en we hebben uw retourzending ontvangen mails gestuurd. Wellicht zijn deze in uw spamfolder terechtgekomen?

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
31-07-2019
het zou handig zijn dat je een sms/mail zou krijgen bij levering op een ander adres.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
31-07-2019
Altijd op tijd geleverd, wel spijtig dat je niet met bancontact kan betalen met overschrijving duurt het langer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
30-07-2019
30-07-2019
Snelle en correcte communicatie en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
30-07-2019
Alles was in orde
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
29-07-2019
lange levertijd .
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Was perfect in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
23-07-2019
23-07-2019
Bijna een maand verder zonder mijn bestelling te hebben ontvangen of mijn geld terug te hebben gekregen. Ook word ik niet op hoogte gehouden door Campz. Heel slechte ervaring in tegenstelling tot mijn eerste bestelling een paar maanden geleden bij Campz die wel perfect verlopen was.
2.00
Matig

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
23-07-2019
zeer vriendelijk en snelle service na vraag om betaalwijze aan te passen.
4.00
Goed

campz.be klantbeoordeling

campz.be

campz.be werd op 08-09-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
trustedshops@campz.be
campz.be
Winkel-exploitant
internetstores GmbH
Friedrichstrasse 6
70174 Stuttgart
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Stuttgart HRB 741359
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Rene Marius Köhler
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met campz.be.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.