campz.be- Logo - Beoordelingen

campz.beReviews

: 2.255Goed

4,44

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
campz.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij campz.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 8 sep. 2016
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
campz.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij campz.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor campz.be

500 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.255 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 dec. 2021
Goede opvolging, stevige verpakking, ruime keuze, interessante prijs, helaas waren ze niet echt op de hoogte wat allemaal inbegrepen is in de prijs. Op foto staat een regenhoes maar in info staat een artikelnr voor een te bestellen regenhoes. Ik informeerde en kreeg als antwoord welke regenhoes kon besteld worden. Bij levering zat er dus inderdaad een hoes bij. gelukkig bestelde ik er niet nog eentje.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 apr. 2022
Hallo CAMPZ Heel jammer maar vandaag kreeg ik mijn Campz bestelling via Stuttgart/Duitsland ..Keen schoenen kosten genoeg geld (120eur) daarom verwacht ik degelijke schoenen thuis te krijgen.Keen maat 43 blijken VEEL te groot te zijn..gaat zelfs naar een maat 44 zelfs 45 als ik er een steunzool inleg.Ook zet ik er een maat 43 schoen bij vallen ze veel te groot uit. Verzend datum klopt vandaag in de bus.Maar uur was 13u40 in de brievenbus terwijl ze mij hadden gemaild tussen 14u30 en 17u30.Om 14u was ik thuis.Pakje is geleverd bij de buren nr 28 volgens briefje UPS.Na lang zoeken was pakje geleverd bij de buren van nr 34 :(.Binnen verpakking schoenen liet ook de wensen over.Papier gescheurd ene schoen ook wat gebruik sporen aan leer.Heb in het verleden bij Campz besteld en was daar zeer tevreden over 10/10.Nu geef ik 2/10 omdat ik een product van bijna 120eur bestel en het gevoel heb dat het niet meer 1ste hands is.maar een product die waarschijnlijk al paar keer heen en weer is gereisd.Heel jammer zo gaat vertrouwen naar CAMPZ verloren.Heel jammer..Jammer genoeg zal ik verzending retourneren.Vriendelijke groet William 0487/313440..Schoen met rood is maat 43 als voorbeeld.Heb reeds Keen sandalen 43 besteld bij CAMPZ en die waren perfect van maat.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor campz.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Ik heb deze wandelschoenen gepast, bij de beschrijving stond er normale maat maar ik vond ze te klein en heb ze terug gestuurd. Jammer. Als je een maat groter wilt moet je eerst de terugbetaling vragen en ondertussen kan je een grotere maat bestellen maar dan moet je weer een betaling uitvoeren en dat heb ik nu niet gedaan. Dat vind ik wel een groot nadeel op deze site.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Wanneer je 10 minuten na een bestelling annuleert via de procedure, daarna een bevestiging krijgt van de annulering dan mag je toch verwachten dat de annulering effectief is gebeurd. Neen, de dag erna krijg ik bericht dat mijn zending verstuurd is.Communicatie via email wordt na klacht op Facebook eindelijk beantwoord.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Mijn artikelen die ik besteld heb, zijn prima. Maar het verzenden kon beter. Eerst kreeg ik geen tracking, wegens het niet vinden van mijn bestelling nummer. Iets later kreeg ik melding dat mijn pakje op maandag zou geleverd worden. Maar ik kreeg het de vrijdag al binnen. Gelukkig wel thuis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022
Snelle levering. Leggings zitten comfortabel. Lekker warm. Ideaal voor allround (zowel buiten als binnen) gebruik deze winter als men overal de verwarming een paar graden minder gaat zetten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Correcte prijzen, zeker in de koopjeshoek, levering zoals afgesproken, product zoals omschreven :)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Mooie site en duidelijk. Kwaliteit product. Snelle levering. Prijs veel lager dan BOL.com
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Correcte service qua toelevering. Perfect binnen de beloofde leveringstermijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Top kwaliteitsmerken aan topprijzen! Supersnelle levering! Hartelijk bedankt;
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 sep. 2022
Ik ben zeer tevreden van de levering maar wordt er nooit thuis geleverd?
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
UPS kan wat "soepeler" als ik vergelijk met DHL / gls / post nl
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
I like that the good was well wrapped . The delivery time was ok
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
Top. Goede service, heel mooi aanbod en supersnelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
van Luc A.
Degelijk product, scherpe prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Great service, great products
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 sep. 2022 
snelle en goede bediening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022 
Snelle vlotte levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 sep. 2022
Alles tip top in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 sep. 2022
Very slow shipping!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Correct geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Super service!
Beoordeling melden