msmode.be
Beoordelingen:

181 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuzes
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Er word gesjoemeld met de verjaardags…

Er word gefolterd met de verjaardags korting prijs van een kleed 15.99 na aftrek van 20% en 3 euro korting blijft het 15.99 ongeacht de 3.99 portkosten de er buiten gelaten Op de afrekening word het helemaal te gek
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is superleuk om met een maatje meer mooie kledij te vinden die perfect past! Ik word er instant gelukkig van! :)
Beoordeling melden
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gemakkelijke aankoop. Gemakkelijke retour zo nodig. Altijd alles in orde.
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De verkozen items werden na betaling correct geleverd.
Beoordeling melden
WV
wendy v.
Hoboken
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd vlugge levering mooie artikelen
Beoordeling melden
CV
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles is prima zoals het is
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kleur en het model
Beoordeling melden
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
geen opmerking
Beoordeling melden
21 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AM
a M.
Heers
27 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MV
Mia V.
Essen
2 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Retourneren

Je moet naar een winkel gaan om het gratis te retourneren. Niet altijd gemakkelijk.
Beoordeling melden
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog wat meer online aanbieden .de goede kleren en kwaliteit vind ik bijzonder. Ik winkel graag bij ms Mode.
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind regelmatig iets voor mij ,en dit al vele jaren in de winkel maar ook online
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Plenty of choice, fast service, fair prices
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering van online bestellingen
Beoordeling melden
21 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik vindt het altijd goede service
Beoordeling melden