msmode.be
Beoordelingen:

181 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LT
Liesbeth T.
Geraardsbergen
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle betaling !
Beoordeling melden
16 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is oke
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De korting
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles
Beoordeling melden
LV
Linda V.
Burcht
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MW
Maria W.
Oud-Heverlee
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
Beoordeling melden
LT
Liesbeth T.
Geraardsbergen
22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Leuke winkel en kwaliteit !

Leuke winkel bij jullie en mooie frisse looks ! Was zo blij toen ik mijn eerst skurt bij jullie bestelde en ben er zooooo blij mee ! Iedereen vindt hem zo mooi ! En het is leuk dat jullie een mailtje sturen als mijn maat terug binnen is ! Ik ben blij met mijn maatje meer bij MS mode !!!
Beoordeling melden
15 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

leuke zwarte t-shirts met lange mouwen

leuk dat ze neutrale zwarte t-shirts hebben met lange mouwen met veel katoen in - zeer aangenaam om dragen - kunnen goed tegen de droogkast en de mouwen rekken heel goed mee en kunnen omhoog geschoven worden wat meestal het geval niet is ! snelle en correcte levering
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering! Maatvoering is helaas niet altijd gelijk. Soms valt het op maat, maar ook te klein of te groot bij dezelfde maat. One size producten zouden dan ook echt de grootste maat moeten passen, wat niet het geval is.
Beoordeling melden
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen gaat echt makkelijk, de site hapert niet. Kiezen is leuk, nog veel maten aanwezig. Betalen gaat ook vlot. Vorige bestelling werd na drie dagen al geleverd via b post. En vooral, mooie kleedjes, mooie stoffen. Ben tevreden.
Beoordeling melden
20 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leuke en praktische kledij. Betaalbare en kwalitatieve kledij. Minpuntje voor mij (ben 1m62) is dat rokken heel lang zijn. Als ik ze laat inkorten klopt het patroon van de stof niet meer. Niet iedereen is groter dan 1m70.
Beoordeling melden
26 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

MS mode, sneller dan zijn schaduw!

Ik zou het niet weten, een winkelervaring is altijd aangenaam. Wat de webshop betreft kloppen de maten als een bus en de site werkt ongelofelijk vlot. De items worden ook supersnel geleverd.
Beoordeling melden
17 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima bij ms mode. Behalve betaling via Klarna doe ik nooit meer. Betaald voor levering die ik nooit heb ontvangen omdat ze dreigden via deurwaarder. Hun administratie is waardeloos.
Beoordeling melden
LT
Liesbeth T.
Geraardsbergen
25 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kleding voor een maatje meer en zeer mooie kleuren , speciale snit en leuke prints ! Schappelijke prijzen voor goede kwaliteit ! Ik ben tevreden bij elke aankoop ! Doe zo voort !
Beoordeling melden