msmode.be
Beoordelingen:

180 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.707 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel blij dat het merk terug is omdat ik vind dat de verhouding kwaliteit en prijs zeer degelijk zijn. Voorheen hadden wij een shop in Leuven en ging ik regelmatig eens kijken. Ik heb er nog altijd een zwarte short van die tijd die ik al een paar keer in een kleurbadje heb gezet maar ze is nog altijd in perfecte staat
MW
Maria W.
Oud-Heverlee

de meest kritische beoordeling

31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik koop de laatste tijd hèèl weinig bij MS mode. De "genre" is sterk veranderd en de tuniek die ik vorige week kocht, die mouwen jong, er zit een rekker aan de onderkant en die is wel 30cm lang. De mouwen zijn te lang, en die rekker is veel te breed om de mouw boven je hand te houden, het is niet omdat je een maatje meer hebt, dat je armen ook langer worden! Dus, dit wordt serieus vermaken! Omdat het een koopje was, zal ik het doen, maar weer een reden om niet meer bij jullie te kopen. Spijtig, ik was een aantal jaartjes geleden een hele goede klant.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor msmode.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De webshop heeft normale maten, zeer goede prijs/kwaliteit, zeer goede klantenservice, zeer gemakkelijk te retourneren en het geld staat na enkele dagen terug op uw rekening.
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Spijtig dat ze in de winkel Sint-Niklaas niet te moeite deden om in de bestelde artikelen me raad of zelf te kijken of er nog in mijn maat te verkrijgen waren on-line.
Beoordeling melden
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuzes en het gemak om dingen die uitverkocht zijn misschien toch nog te verkrijgen. Nu nog hopen dat de levering even vlot gaat. Dan is alles super.
Beoordeling melden
6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd zalig om als ronde vrouw toch iets modieus te vinden. De winkels kunnen wel een update gebruiken, zodat de kleding beter gepresenteerd wordt
Beoordeling melden
8 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit, vlot bestellen en leveren en als het niet goed is kun je het artikel binnen brengen in de winkel of opsturen als retour.
Beoordeling melden
ML
Mieke L.
St Job in’t Goor
31 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie collectie Degelijke kwaliteit Goede pasvorm Meestal leuke prints Persoonlijk graag iets meer 3/4 mouwen in het assortiment
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
3 apr. 2023
Dank voor je feedback, ik geef het door aan de afdeling die erover gaat. Fijne dag gewenst.
18 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Passende mode voor een maatje meer. Kwaliteit en prijs meer dan oke. Personeel in de winkel altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeling melden
17 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en makkelijk te bestellen. Enkel jammer dat de punten die je spaart niet cummuleerbaar zijn met een andere korting.
Beoordeling melden
MD
Marina D.
Wommelgem
24 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering was sneller dan verwacht, en zeer tevreden over de kwaliteit, en de kleur was zoals op de afbeelding.
Beoordeling melden
23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben altijd tevreden bij m&s een ding is spijtig dat geen winkel meer is in dendermonde grtjs cecile
Beoordeling melden
BW
Brigitte W.
Maasmechelen
2 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nog meer in grote maten invoeren en verschillende materialen. Niet alleen viscose maar katoen,linnen, …
Beoordeling melden
CB
carina B.
lede oordegem
16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
ik had een verkeerde maat gekozen en dus geretourneerd en in no time was alles in orde .dus bedankt
Beoordeling melden
26 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfect, alles is vlot verlopen zoals beloofd. Pakje zelfs 3 dagen vroeger gekregen dan vermeld.
Beoordeling melden
Antwoord van msmode.be
29 mrt. 2023
Super, veel plezier ermee!
9 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Toppie

Makkelijk te gebruiken website , moderne toffe kleding aan betaalbare prijzen en goede pasvorm
Beoordeling melden
29 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De laatste keren alles vlot verlopen ,maar in het verleden wel enkele keren problemen gehad
Beoordeling melden
SH
Sandra H.
B hertog
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging leuke kleding alleen jammer dat je voor retouren voortaan moet betalen
Beoordeling melden
4 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
The bright clothes, at good prices, with a big turnover of stock and excellent choice!
Beoordeling melden
CV
Cindy V.
Itterbeek
18 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze. Mooie kledij. Vriendelijk personeel. Degelijke en duurzame kledij
Beoordeling melden
17 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
zo een makkelijke site. Bestellen aanpassen betalen alles verloopt super vlot.
Beoordeling melden
WM
Wendy M.
Ninove
11 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles is tip top. Leveing, het terugsturen,... Gewoon alles in orde
Beoordeling melden