fatmoose.be- Logo - Beoordelingen

fatmoose.beReviews

: 136Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
fatmoose.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij fatmoose.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 22 okt. 2020
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
fatmoose.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij fatmoose.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor fatmoose.be

31 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

136 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


7 dec. 2022
Stevig materiaal. Uitstekende handleiding. Geïmpregneerd hout. Alles wat nodig is om er een prachtig speeltuig van te maken voor de kinderen. Prachtig resultaat met veel positieve feedback van kinderen, familie, vrienden en zelfs buren. Een echte aanrader !
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 aug. 2022
Toestel besteld op 23 juli. Op 28 juli bericht gekregen dat onze bestelling het magazijn had verlaten. Sindsdien geen enkel update meer. Al meer dan een week in contact via email and telefoon met fatmoose over de status van onze bestelling. Steeds hetzelfde antwoord. We zullen contact opnemen met het transportbedrijf. Ik heb de indruk dat niemand weet waar onze bestelling is en wanneer ze zal geleverd worden. Het transportbedrijf beweert blijkbaar met ons in contact te zijn. Wij hebben echter nog nooit van hen gehoord. We kunnen ook zelf geen contact opnemen met het transportbedrijf want fatmoose kan ons geen naam of telefoonnummer bezorgen.?
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor fatmoose.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 dec. 2022
Zeer duidelijk / gebruiksvriendelijke website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
Stevig materiaal. Uitstekende handleiding. Geïmpregneerd hout. Alles wat nodig is om er een prachtig speeltuig van te maken voor de kinderen. Prachtig resultaat met veel positieve feedback van kinderen, familie, vrienden en zelfs buren. Een echte aanrader !
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
14 dec. 2022
Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback. Wat leuk dat uw nieuwe aankoop zo veel indruk heeft gemaakt in jullie omgeving. Wij wensen uw kids en al hun vriendjes de tijd van hun leven met uren vol speelplezier. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Onze dochter heeft reeds gespeeld op één van jullie toestellen en was er helemaal weg van! Vandaar dat wij ook een toestel bij jullie uitgezocht hebben. De toestellen zien er speel en verzorgd uit. Ook de website is zeer gebruiksvriendelijk. Top!
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
22 jul. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wat leuk dat jullie ervoor hebben gekozen om ook een eigen FATMOOSE speeltoestel aan te schaffen voor uw dochter. Dat wordt non-stop speelplezier! Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Heel uitgebreide website met enorm veel speelmogelijkheden!! Het enige wat ik zou kunnen aanmerken, is dat het misschien nuttig zou zijn om exact te weten welke en hoeveel grondankers je nodig hebt bij de speeltoestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
6 jul. 2022
Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn blij dat het assortiment in onze webshop u aangesproken heeft. Voor uw info; op de productpagina's van onze speeltorens staat ons advies wat betreft de ankers voor de desbetreffende speeltoren aangegeven. Wij wensen uw familie heel veel speelplezier toe. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
6 mrt. 2022
Mooie uitgebreide keuze van geweldige producten. Beste prijs-kwaliteit in dit gamma. Mooie, gebruiksvriendelijke website en vlotte service en afhandeling. Ik zou het iedereen aanraden!
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
7 mrt. 2022
Beste klant, bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Wij zijn erg blij te lezen dat u over alle facetten van uw koopervaring met ons tevreden bent. Wij wensen uw gezin heel veel plezier met deze aankoop. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Wij hebben enkele jaren geleden een speelhuisje gekocht met schommel en schuifaf . we zijn er nog steeds super tevreden van het ziet er nog altijd even mooi en stevig uit 😊👍
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
5 mei 2022
Beste klant, bedankt voor uw leuke feedback. Het doet ons goed te lezen dat uw gezin al zo lang plezier heeft van een van onze producten en hier nog altijd tevreden mee bent. Op naar nog meer jaartjes vol speelplezier! Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
We meermaals contact gehad met Fat Moose via chat en telefoon. Steeds werden we enorm deskundig ondersteund in dit project. Een woord: Topbedrijf!
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
11 apr. 2022
Beste klant, bedankt voor uw fijne feedback. Het doet ons plezier dat u tevreden bent over onze klantenservice. Wij bij FATMOOSE streven ernaar om de beste klantervaring te bieden, en het maakt ons blij dat u dit ook zo ervaren heeft. Veel plezier met uw bestelling! Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
29 mrt. 2022
Zeer overzichtelijke website met vlotte bestelmogelijkheden. De overvloed aan keuze is het enigste wat het bestellen moeilijk gemaakt heeft !
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
31 mrt. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback over onze website. Wij zijn blij dat u hier goed wegwijs op kwam en dat u uiteindelijk toch nog een keuze heeft kunnen maken uit ons assortiment. Wij wensen uw gezin alvast heel veel plezier toe met het gekozen product dat zo snel mogelijk uw kant op komt. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
2 apr. 2022
+ dat er een kleine aanpassing kon gebeuren bij de standaard speeltoestellen + nog meerdere voorstellen voor uitbreidingen
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
4 apr. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de verschillende opties die wij aanbieden in onze webshop voor al onze speeltorens. Wij wensen uw gezin heel veel plezier met deze aankoop. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
18 jul. 2022
Goed assortiment, duidelijke prijsvermelding, overzichtelijke website, foto's + tips voor extra's te bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
22 jul. 2022
Beste klant, bedankt voor uw positieve feedback. Het doet ons goed dat u over elk aspect van onze webshop geheel tevreden bent. Wij wensen uw gezin dan ook heel veel plezier met deze aankoop. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staat onze klantenservice te alle tijden voor u klaar. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
22 mrt. 2022
Het is de eerste keer dat ik via jullie iets koop en de website was super gemakkelijk om te bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
23 mrt. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wat leuk dat wij u mogen verwelkomen als nieuwe klant van FATMOOSE! Wij zijn blij dat u tevreden bent over het bestelproces en wensen uw gezin heel veel plezier met deze aankoop. Mocht u in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
26 mrt. 2022
Duidelijk communicatie met klantenservice. Duidelijk website wat erbij besteld moet worden. Top !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mrt. 2022
vele soorten speeltorens ook de uitbreiding ervan was netjes terug te vinden bij elke speeltoren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jul. 2022
Vlotte levering, 1 item was beschadigd, ze hebben meteen een vervanging opgestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
22 jul. 2022
Beste klant, bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat er een beschadigd onderdeel geleverd werd. Het is goed dat u dit gemeld heeft zodat onze klantenservice dit snel voor u heeft kunnen oplossen. Wij wensen uw gezin alsnog heel veel plezier toe met het product. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
11 mrt. 2022
Goede service, klantvriendelijke, ook heel goede service na verkoop
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
14 mrt. 2022
Beste klant, bedankt voor uw vriendelijke feedback. Tevreden klanten zijn top prioriteit bij ons. Wij zijn daarom erg blij te lezen dat uw ervaring met onze klantendienst geheel naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u heel veel plezier met deze aankoop. Uw FATMOOSE Team
 Geverifieerde beoordeling
22 mei 2022
Goede en duidelijke communicatie, professionele organisatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jun. 2022
duidelijke foto's en afmetingen van de speeltoestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Super leuk speeltoestel en verzorgd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Knap ontwerp en overzichtelijke website.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mrt. 2022
Super product met super levering
Beoordeling melden