fatmoose.be- Logo - Beoordelingen

fatmoose.be
Beoordelingen:

25 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden173 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
fatmoose.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De voorziene levering was iets later dan voorzien, maar we kregen zoals vermeld in de mail een dag op voorhand telefoon of ze het materiaal de dag erna konden komen leveren. We zijn er 2 dagen aan bezig geweest om het speelhuis in elkaar te steken, zonder de "versiering" eraan te bevestigen. Dit viel dus al bij al mee als je het juiste materiaal in huis hebt om de gaatjes voor te boren. Het enige wat welkom was, waren sjablonen om de "versieringen" uit te snijden. Hiermee zijn we heel lang bezig geweest omdat je het allemaal moet uittekenen op basis van lengtes. Ondertussen kunnen de kids zich al lekker uitleven op het speelhuisje! Kids tevreden, mama en papa ook tevreden!

de meest kritische beoordeling

25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
barst in de glijbaan bij het toekomen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fatmoose.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Interactieve website, loopt vlot, goeie UX. Prettig om zo online te shoppen. Geeft het gevoel de toestellen fysiek te kunnen ervaren.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
zeer duidelijk, fijne samenstellingen, gemakkelijk in afhandeling bestelling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Vlotte aankoop en duidelijke omschrijving
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke modellen, aantrekkelijk weergegeven. Ook leuk dat er zoveel keuzevrijheid is in het ontwerp en dat de nodige hulpmiddelen onmiddellijk mee worden gesuggereerd
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aangename ervaring

Zeer duidelijke website - mooie speeltuigen - veel opties. Vlotte aankoop
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website en vlotte aankoop!
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijn bedrijf

Snelle bestelling, zeer straightforward proces. Mooie speeltuigen met mogelijkheid tot uitbreiding!
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
barst in de glijbaan bij het toekomen
Beoordeling melden
Antwoord van fatmoose.be
2 mrt 2024
Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat de kwaliteit u ongemak heeft bezorgd. Als u een klacht heeft, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Desalniettemin wensen wij u veel plezier, Uw Fatmoose team
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Algemeen zeer tevreden & kids amuseren zich!

De voorziene levering was iets later dan voorzien, maar we kregen zoals vermeld in de mail een dag op voorhand telefoon of ze het materiaal de dag erna konden komen leveren. We zijn er 2 dagen aan bezig geweest om het speelhuis in elkaar te steken, zonder de "versiering" eraan te bevestigen. Dit viel dus al bij al mee als je het juiste materiaal in huis hebt om de gaatjes voor te boren. Het enige wat welkom was, waren sjablonen om de "versieringen" uit te snijden. Hiermee zijn we heel lang bezig geweest omdat je het allemaal moet uittekenen op basis van lengtes. Ondertussen kunnen de kids zich al lekker uitleven op het speelhuisje! Kids tevreden, mama en papa ook tevreden!
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Tiki Taka XL + Jungle Gym

Wij hebben de Tiki Taka XL met jungle gym besteld. Zeer degelijke kwaliteit hout en mooie kleur ook! De accesoiredoeken moet je wel nog even zelf even aftekenen aan de hand van de handleiding en ook uitknippen. Mits enig denkwerk is dit wel perfect gelukt en kan je er ook een beetje je eigen touch aan geven. Er is zeker voldoende materiaal bijgeleverd om alles stevig te bevestigen en ook enkele reservestukken. Het toestel zelf staat zeer stevig in elkaar en kan zeker een aantal kinderen tegelijk entertainen! Zeer tevreden met onze aankoop en ook met de service van fatmoose zelf!
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waterworld wave XXL

Mijn zoontje is super blij met zijn ‘piraten boot’. We hebben de waterworld wave XXL geplaatst omdat deze op een grote boot lijkt en veel extra activiteiten heeft. Mijn man gebruikt de monkey bars ook elke dag als sportraam :-) ikzelf heb er turnringen voor. Het is dus een activiteit voor het ganse gezin! Onze nicht komt dikwijls met haar zoontje en man langs want het is groot genoeg voor uren speelplezier. Er wordt dus nog eentje aangekocht voor in hun tuin te plaatsen. Wij zijn super tevreden 😊
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Aangename website met veel mogelijkheden

dat er verschillende mogelijkheden zijn om het speeltoestel om te bouwen bv. met/zonder schommel of extra bij stukken. Wat de verbetering betreft zou het wel aangenaam zijn om foto's te hebben van de binnenkant van de speelhuisjes om een idee te hebben van hoe groot deze aan de binnenkant zijn en of er eventueel nog accessoires beschikbaar zijn als invulling van de huisjes
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De handleiding vertoonde hier en daar een fout en/of was onduidelijk. De levering zelf liet ook wat te wensen over, de leverancier stond plots aan de deur zonder vooraf contact op te nemen zoals beloofd. Voor de rest heel blij met de aankoop!
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Speeltoestel

Wij vonden persoonlijk de uitleg zeer uitgebreid van het speeltoestel. We kochten deze speeltoren voor onze dochter haar 4de verjaardag. Hopelijk kan ze hiermee veel plezier beleven. Alvast bedankt voor de goede afhandeling !
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte aankoop! Je kan gemakkelijk zelf kiezen welke module je wilt in het speeltoestel door het filtersysteem. Mijn twee dochters zullen het fijn vinden om een winkeltje te hebben alsook een huisje bij hun schommel.
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het speeltoestel valt erg in de smaak bij de kinderen! Enkel had de tweede toren wat sterker gemogen in verband met bewegen tijdens het schommelen. Ook bleek bij levering er 2 planken te ontbreken.
Beoordeling melden
18 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uren speelplezier en handig te installeren

Gebruiksvriendelijke handleiding, stevig materiaal, goede en snelle service! En vooral ontzettend veel speelplezier van s´ochtends tot de avond! Heel blij datwebij Fatmoose hebben aangekocht!
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte beschrijving, makkelijk om te bestellen en handige tips ivm ankers en andere leuke producten! wij kijken er alvast naar uit, uren speelplezier gegarandeerd!
Beoordeling melden