otto-office.com/bnReviews

: 334Goed

4,31

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 sep. 2021
Laatst gewijzigd op: 7 okt. 2022
otto-office.com/bn is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij otto-office.com/bn kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

191 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

334 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


1 mrt. 2022
Snelle levering, prima prijzen, groot assortiment, degelijke kwaliteit. Alleen laat de koerierdienst flinke steken vallen (plaatste dozen papier aan de deur in de regen!) maar Otto Office loste dat snel en correct op.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 dec. 2021
Mijn glazen whiteboard kwam in 1000 stukjes aan- heb de verpakking niet eens open moeten doen om te zien dat het kapot was-glas viel uit de doos. Er stond ook nergens op de doos- fragiel of breekbaar zodat de mensen van de post zachtjes mee om zouden gaan. Heb direct OTT gebeld en een retour georganiseerd om het op te halen. Ik wacht op de aangepaste creditnota eer ik betaal- want ik heb geen nieuwe in de plaats nodig.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor otto-office.com/bn

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022
Snelle en correcte levering van de zeer degelijke stoelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 okt. 2021
Degelijk materiaal doch ruim laattijdige levering door DSP
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2021 
Zelfs kleine bestellingen worden in 2 of 3 keer geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Ik ben al jaren een tevreden klant van Otto-Office.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
Leuk en snel om mee te werken .... en betrouwbaar !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022
snelle levering en promotie zijn altijd heel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2021
Levering van de product moet correct komen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 mrt. 2022
leverduur was bijna één week ipv 24 uur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 apr. 2022
snelle service , perfecte verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 feb. 2022
zeer snel en een goede communicatie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 dec. 2021
Snelle levering nooit problemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 mrt. 2022
Goede beschrijving en kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 feb. 2022
Goede en snelle dienstverlening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 feb. 2022
goede levering prima kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2022
snelle levering - goed product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
vlugge levering, goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
Alles is correct verlopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 okt. 2021
Correcte en snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2022
Snel geleverd en correct.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
Altijd perfect in orde
Beoordeling melden