lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.875 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.956 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Recent verhuisd naar een appartement waar enkel gloeilampen in de meest basic socket hingen. Dus had ik toch een 9 lampen voor binnen en 3 lampen voor buiten nodig. Dat kan je een klein fortuin kosten, of je koopt bij lampenlicht. De keuze die ze er hebben is niet terug te vinden in geen enkele winkel waar ik ooit geweest ben. Letterlijk duizenden verschillende modellen. En de prijzen variëren zodanig dat je er met een beperkt budget toch duur lijkende lampen vind. 3 dezelfde design lampen voor in de living nog geen 100 euro. 2 spatwaterdichte wandlampen voor buiten voor 32 euro. En ze verkopen niet alleen goedkopere modellen, wanneer je per se een kunstwerk van een bekende designer aan je muur of plafond wilt en daar 1000 euro voor wilt dokken hebben ze dat ook. Persoonlijk heb ik alle lampen in 4 orders besteld, en het langste dat ik heb moeten wachten was 2 dagen. De rest was er gewoon de volgende dag. Let wel je krijgt waarvoor je betaald. De lampen die goedkoop zijn is voor 95% plastic. Echter eens tegen het plafond lijkt het zwart gepoedercoat staal met melkglas. Echter wel led met afstandsbediening waardoor je de kleurtint kunt afstellen net als het aantal lummen. En dat voor een 33 euro. Voor dezelfde lamp in staal en glas betaal je makkelijk meer dan 100 euro. Voor elk budget en elke smaak hebben ze keuze in overvloed.

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en zeer mooie lamp/,”moeten hem wel nog ophangen
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, echt zoals gezegd. Mooie kwaliteit lampen
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering - alles goed toegekomen... top kwaliteit.
Beoordeling melden
JD
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

goede prijs kwaliteit

snelle levering, makkelijk aan te sluiten en te bedienen
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte en snelle levering , alles tot in detail correct
Beoordeling melden
MD
marianne d.
Zwijndrecht
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Zeer tevreden super snelle levering en goede kwaliteit👍
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel gemakkelijk het terug brengen van de bestelling
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Lampenkappen zijn pris/kwaliteit ok
Beoordeling melden
JH
Joris H.
Oedelem
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze, vlot om te bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering

mooi lampjes! makkelijke betaling, snelle levering!
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Kwaliteitsproduct aan goede prijs.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel qua levering. Product zoals omschreven.
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Zeer hulpvaardig bij het chatten.
Beoordeling melden
JG
johan g.
mol belgie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte regeling , gewenst wat ik gehoopt had .
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte service, mooie prijzen!
Beoordeling melden
11 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kapotte armatuur werd vervangen door een nieuwe
Beoordeling melden
10 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooie lamp zoals verwacht.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering👍 Goede kwaliteit…heel mooi🤗🥰
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
telefonisch bereikbaar en snelle levering
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en goede naservice!
Beoordeling melden