lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.499 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.299 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er is veel keuze in soorten, kleur, type verlichting, Smart lampen,...aan een betaalbare prijs. Snel geleverd zonder al teveel problemen. Top! Het feit dat je met Eco Cheques kan betalen in de winkel zelf is een pluspunt. Maar daar wringt het schoentje wel meteen: De winkel in Hasselt is een schim van wat het kan zijn: geen telefoonnummer om heen te bellen, onjuiste info die wordt gegeven over het gebruik van Eco Cheques in de winkel zelf. We hebben een 40-tal minuten in Hasselt moeten wachten alvorens de hoogste in rang ons kwam helpen, waar ik tot op heden nog niets van gehoord heb. De jobstudent ter plaatste heeft ons wel snel bijgestaan en deed dit vlot. Puntje bij paaltje: de website en hun medewerkers geven aan dat Ecocheques gebruikt kunnen worden in Hasselt, maar dat is dus niet het geval. Bespaar je dus de moeite als je hier naartoe wilt rijden, er is nog niks in orde. De winkel samengevat: zeer onprofessioneel

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RV
Robin V.
Maldegem
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden