lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.beReviews

: 17.026Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lampenlicht.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lampenlicht.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
lampenlicht.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lampenlicht.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lampenlicht.be

2.617 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

17.026 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


15 jun. 2022
Zeer snelle levering, goed verpakt en artikelen zagen eruit zoals afgebeeld op hun site. Juist 1 plaat van een hanglamp was niet volledig recht eenmaal tegen het plafond bevestigd. Ook hun chatsysteem functioneert niet goed, robot heeft nog wat te leren...dus communicatie naar hen toe is voor verbetering vatbaar. Verder raad ik sowieso deze site aan door hun ruime aanbieding aan mooie artikelen en competitieve prijzen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jan. 2022
Wij kochten een tijd geleden 1 armatuur en 4 bijhorende lampen bij Lamp en Licht. Toen onze bestelling werd geleverd bleek bij opening dat de geleverde lampen van een "lichter" type waren dan wat we gekocht hadden. Na contact met de klantendienst werden er nieuwe lampen opgestuurd. Enkele dagen later kwamen de nieuwe lampen aan maar wat bleek, het was maar 1 lamp ipv 4 en het was exact dezelfde foutieve lamp als bij de eerste levering. Na opnieuw contact met de klantendienst werden de lampen retour gezonden en vergoed daar de informatie op de website niet accuraat leek te zijn en de geafficheerde lampen niet leverbaar waren. Na het bij een andere winkel 4 lampen te hebben aangekocht begonnen we aan de plaatsing van het armatuur maar tijdens het plaatsen bleek een cruciaal onderdeel voor montage beschadigd wat het ophangen van het montuur onmogelijk maakt. (zie foto) Opnieuw contact met de klantendienst, nieuwe retour en hebben wij onmiddellijk een nieuwe armatuur toegezonden gekregen wat wel in orde bleek te zijn. Conclusie : in-the-end is het allemaal goed gekomen en hangt het armatuur met 4 lampen te schitteren in onze woonkamer...maar toch wel veel gedoe voor wat op zich een heel simpele bestelling was. Wel moet ik afsluiten met de vermelding dat de klantendienst steeds correct, vlot bereikbaar en behulpzaam was!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle en correcte levering. Ook retouren van een product verloopt vlekkeloos.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Zeer snelle levering mooie producten en zeer interessante prijs. Super! :-))
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 nov. 2022 
duidelijke website, vlotte levering. Lamp voldoet zeker aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Mooi aanbod en snelle service! Ons kantoor ziet er terug wat sfeervoller uit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Mooie zwart railsysteem voor spots. Precies zoals ik het verwacht had . Top 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Was Heel blij met mijn besteling en was rap aangekomen ben Heel blij danku
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Goede levering goed beschermd in verpakking Tijde levering Voldoende info
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022
SNEL EN KORRECTE LEVERING EN DE LAMPEKAP DIE IK BESTELDE IS GEWOON PRACHTIG
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Opbouw spots Zeer tevreden over de kwaliteit. Geeft een zacht licht.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Erg snelle levering. Kwaliteit perfect zoals omschreven. Een aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
prima en snelle levering. alles zeer goed ingepakt. Supermooie lampen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
goede service, snelle levering en topmateriaal voor een zachte prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Er mankeerde een kleine led-lamp in de levering. 14 in plaats van 15
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
5 dagen geleden
Goedemorgen, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je een lichtbronnetje mist, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zal daarom vandaag contact met je opnemen. Sfeervolle groet, Yvonne - Lampenlicht.
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Een goede service. Snelle levering en snelle reactie op berichten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 uur geleden
Bestelling was vlug aangekomen, moeten wel nog geplaatst worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
snelle levering! producten zoals beschreven op de website. Prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 nov. 2022
Snelle verzending, mooi artikel aan een leuke prijs, goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Mijn pakje werd heel snel geleverd 3 dagen vroeger dan voorzien.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Mooie degelijke lampen, precies zoals verwacht. Snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Vlugge levering Artikel beantwoordt volledig aan de verwachting
Beoordeling melden