lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.beReviews

: 16.924Uitstekend

4,53

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
lampenlicht.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lampenlicht.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 nov. 2022
lampenlicht.be is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webwinkel
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij lampenlicht.be kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor lampenlicht.be

2.664 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

16.924 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 dec. 2021
Beter doen? Veranderen van koeriersbedrijf. Heb jullie daaromtrent reeds een mail gestuurd. PostNL beweert dat er niemand thuis was om het pakket in ontvangst te nemen. Leugen!!!! Was pas geopereerd en ben sedert dinsdag de deur niet uit geweest. Trouwens de levering zou gebeuren met 4 dagen vertraging. Finaal heb ik iemand moeten vragen het pakket af te halen bij een leveringspunt en dat is niet de eerste maal dat ik dit voor heb met levering van PostNL; Bedenk jullie als e-bedrijf. Doe zoals Ikea, verander van koeriersdienst. Vriendelijke groeten. Olga De Smet
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 jan. 2022
Wij kochten een tijd geleden 1 armatuur en 4 bijhorende lampen bij Lamp en Licht. Toen onze bestelling werd geleverd bleek bij opening dat de geleverde lampen van een "lichter" type waren dan wat we gekocht hadden. Na contact met de klantendienst werden er nieuwe lampen opgestuurd. Enkele dagen later kwamen de nieuwe lampen aan maar wat bleek, het was maar 1 lamp ipv 4 en het was exact dezelfde foutieve lamp als bij de eerste levering. Na opnieuw contact met de klantendienst werden de lampen retour gezonden en vergoed daar de informatie op de website niet accuraat leek te zijn en de geafficheerde lampen niet leverbaar waren. Na het bij een andere winkel 4 lampen te hebben aangekocht begonnen we aan de plaatsing van het armatuur maar tijdens het plaatsen bleek een cruciaal onderdeel voor montage beschadigd wat het ophangen van het montuur onmogelijk maakt. (zie foto) Opnieuw contact met de klantendienst, nieuwe retour en hebben wij onmiddellijk een nieuwe armatuur toegezonden gekregen wat wel in orde bleek te zijn. Conclusie : in-the-end is het allemaal goed gekomen en hangt het armatuur met 4 lampen te schitteren in onze woonkamer...maar toch wel veel gedoe voor wat op zich een heel simpele bestelling was. Wel moet ik afsluiten met de vermelding dat de klantendienst steeds correct, vlot bereikbaar en behulpzaam was!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Top service bij Lampenlicht. Wel kleine bemol : post.nl ging pakje leveren. Paar uur nadien kreeg ik bericht van deze laatste dat ze niet tijdig konden leveren die dag (het was rond 14u00) en ze hebben mijn pakket neergelegd in een afhaalpunt. Ik was thuis dus hadden ze dit evengoed thuis kunnen afleveren .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Enorm tevreden! Snelle en vriendelijke klantenservice, we werden meteen geholpen nadat er een lamp defect was. De volgende dag hadden we al een nieuwe ontvangen. Ook enorm tevreden over de kwaliteit van de lampen. Ondertussen al 4 kamers mooi kunnen inrichten met jullie lampen en er volgen er nog meer.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Web-Site,Bestelling, verpakking super, kan niet beter! Levering via PostNL, kan beter want bij bestelling van 3 producten heb ik 1 artikel zelf moeten ophalen in een PostNL-Punt (nochtans was ik op moment van het tijdslot thuis!) Wat ook raar is , is dat mem bij ontvangst zelfs niet moet aftekenen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022 
Staande lamp besteld op 30/10, nu op 7/11 nog altijd niets ontvangen, is zelfs nog niet verzonden. Ook nog geen bericht ontvangen dat het eventueel niet in voorraad zou zijn. Heb wel direct betaald... Vrij vlug antwoord gekregen met rechtzetting van het euvel.
Beoordeling melden
Antwoord van lampenlicht.be
8 nov. 2022
Goedemiddag, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend om te lezen dat je nog niks hebt gehoord van je bestelling. Dat is zeker niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Ik neem vandaag nog even contact met je op. Met sfeervolle groet, Esther
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022 
PostNL leverde slechts 4 van de 5 dozen. Na klacht bij Lampenlicht heeft die de zoekgeraakte doos nogmaals opgezonden. Goede service dus, maar het duurt wat lang eer je contact krijgt met de klantendienst: minstens 4 dagen met contactformulier.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goed product en snelle levering. Heel tevreden. Mooie lamp. Én gemakkelijk dat bij de lampen ook direct staat welke lichtbron erbij past. Verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Qua vorm en watt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Pluspunt zijn de ondersteunende winkels, waar je een ruime keuze hebt aan lichtbronnen, waar je de kleur en helderheid kan zien en kiezen. Online is dit meestal een teleurstelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Zeer mooie spots. Wel dachten we door de foto's dat de binnenkant in het goud was .maar ze waren volledig zwart. Geen ramp. Enkel een beetje gezichtsbedrog.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Très bien, prix raisonnables. Large choix mais trop dans le même genre pour les lustres de plafond. Manque le choix des langues pour les clients belges.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Online leveringen pijlsnel en goed. Bezoek aan de winkel in Antwerpen, vriendelijk personeel en doen niet moeilijk als er iets omgeruild moet worden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Mail gestuurd dat er een spotje defect was, diezelfde week nog nieuw ontvangen. Zeer vlotte levering en correcte artikelen voor hun prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Retour zending probleemloos en correct verlopen. Het betaalde bedrag (verminderd met kleine bijdrage voor transportkosten) teruggestort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Misschien het ter beschikking stellen van een duidelijk technische beschrijving van het product was nogal beperkt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022 
12 led lampjes besteld, 1 werkte niet, wat kan gebeuren, zonder probleem werd er een ander nagestuurd. dus top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Tevreden over het bestelde item : knap design, degelijk en gemakkelijk in elkaar te zetten. Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Alles is gewoon perfect, levering heel snel en gekozen product beantwoord volledig aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 uur geleden
Super snelle levering. Zeer deugdelijk materiaal aan scherpe prijs. Heel betrouwbaar en aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Goeie beschrijving van het product en goeie prijs kwaliteit verhouding en zéér snelle verzending.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Super korting Snel geleverd werkt perfect en volledig mijn style Luxe voor een klein prijsje
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Mooie en kwalitatieve lampen aan voordelige prijzen, snelle verzending en uitstekende service!
Beoordeling melden