lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.875 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden19.956 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 10 dec. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lampenlicht.be voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde webwinkel
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Recent verhuisd naar een appartement waar enkel gloeilampen in de meest basic socket hingen. Dus had ik toch een 9 lampen voor binnen en 3 lampen voor buiten nodig. Dat kan je een klein fortuin kosten, of je koopt bij lampenlicht. De keuze die ze er hebben is niet terug te vinden in geen enkele winkel waar ik ooit geweest ben. Letterlijk duizenden verschillende modellen. En de prijzen variëren zodanig dat je er met een beperkt budget toch duur lijkende lampen vind. 3 dezelfde design lampen voor in de living nog geen 100 euro. 2 spatwaterdichte wandlampen voor buiten voor 32 euro. En ze verkopen niet alleen goedkopere modellen, wanneer je per se een kunstwerk van een bekende designer aan je muur of plafond wilt en daar 1000 euro voor wilt dokken hebben ze dat ook. Persoonlijk heb ik alle lampen in 4 orders besteld, en het langste dat ik heb moeten wachten was 2 dagen. De rest was er gewoon de volgende dag. Let wel je krijgt waarvoor je betaald. De lampen die goedkoop zijn is voor 95% plastic. Echter eens tegen het plafond lijkt het zwart gepoedercoat staal met melkglas. Echter wel led met afstandsbediening waardoor je de kleurtint kunt afstellen net als het aantal lummen. En dat voor een 33 euro. Voor dezelfde lamp in staal en glas betaal je makkelijk meer dan 100 euro. Voor elk budget en elke smaak hebben ze keuze in overvloed.

de meest kritische beoordeling

23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling met ordernummer 54000448591 dateert van dinsdag, 16 mei ll. om ongeveer 15:30 à 16:00 u. De slogan op de webshop van lampenLicht.be "indien vóór 22:00 u. besteld, wordt uw pakket de volgende dag bij u thuis geleverd" is waardeloos. We zijn vandaag dinsdag, 23 mei en het pakket is nog steeds niet geleverd. Meer nog, ik ontving sinds vorige week geen enkel bericht, ook geen Track en Trace. Het pakket is dus blijkbaar nog niet klaar bij de leverancier ??? Ik blijf dus ondertussen met lege handen, terwijl de bestelling onmiddellijk betaald werd. Het mag duidelijk zijn: dat doe ik nooit meer, de leverancier komt in een machtspositie waardoor willekeur niet ondenkbaar is. Jozef Tobé
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden over "Lampenlicht", wat minder over Post.nl

Zeer tevreden over "Lampenlicht", keurig verpakt en dezelfde dag is de bestelling (zwarte metalen balk met drie spots) bij Lampenlicht vertrokken, 's anderendaags een mail van Post.nl "uw bestelling wordt vandaag tussen 14h30 en 16h30 aan huis bezorgd"... neen dus, nog een dag later "Lampenlicht" een mailtje gestuurd dat ik mijn lamp niet ontvangen heb en ik kreeg nog een dag nadien een mail dat ze het gingen nazien bij Post.nl, ondertussen werd de lamp geleverd. De kwaliteit van de lamp is uitstekend en duurzaam gemaakt! Ik ben een tevreden klant!
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede levertermijn en service naverkoop.

We hebben een railsysteem aangeschaft. Enkele bestellingen gedaan ( extra adapters en voesing). Alles tijdig mogen ontvangen. Bij 1 bestelling was er een fabricage fout. Na contact te hebben gehad met de klantenservice hebben ze per direct een nieuwe verzending in orde gebracht. Montage van de rail was zeer eenvoudig en we zijn tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de service!
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd zeer te vreden, laatste bestelling lampje te kort in doosje alsook lampje gebroken in ander doosje. Bestelling bleef ook op zich wachten, na telefonisch contact bleek één van de producten niet leverbaar. Dan maar afgesproken alles te leveren die kon, bij aankomst bestelling was alles toch geleverd... bizar...
Beoordeling melden
SC
Sarah C.
Ekeren
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Mooi verlichting aan een mooie prijs

Ik heb een mooi plafondarmatuur gekocht aan een voordelige prijs. Ook de bijhorende lampen waren in voorraad en heb ik gelijk besteld. De bestelling werd 1 dag later reeds geleverd. Heel tevreden hier!
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Besteld en volgende dag geleverd. Er was een stuk niet mee geleverd, gemeld via mail, binnen de 24u antwoord en de dag erna werd al een volledige nieuwe lamp bezorgt, top service.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Als ontvangen product is het zelfs mooier dan op de site. Mooi te combineren lampen. Goed en veilig verpakt en snelle levering. Prachtig en bedankt hiervoor
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een foute bestelling gedaan en alles werd in het werk gezet om dit te annuleren en recht te zetten. Terugbetaling en levering gebeurden vlekkeloos
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Op de sie stond vermeld dat er 30 procent korting was. Die heb ik echter niet gehad op mijn bestelling; mijn korting was minder
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij verkeerde lampen geleverd te hebben bij een besteld artikel onmiddellijk vervangen door de juiste lampen. Correcte afhandeling zonder morren.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Uitermate snelle levering en heel erg tevreden met het product. De reactie op een vraag mag wel vlugger beantwoord worden.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Service uitstekend,produkt zoals op foto,begeleiding top,ja kan altijd terecht met vragen.Super
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle zeer snelle levering. Probleem werd heel snel opgelost. Prima klantenservice !
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect! Heel snel geleverd, juiste product. Alles functioneert prima.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

de bestelling is vlug geleverd en…

de bestelling is vlug geleverd en voldoet aan alles wat men beloofd heeft.
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles verloopt correct, de volgende dag werd de levering al ontvangen.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Alles is op de afgesproken datum geleverd en alles is zoals gezegd.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

steeds een goede kwaliteit

Steeds weer een snelle levering en alles in goede staat afgeleverd
Beoordeling melden
HC
Hubert C.
Moorsele
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Doe zo verder!

Site is optimaal … bestelling idem… levering idem … mooi aanbod .
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke opzoeklijst en goede uitleg voor de bestelde producten
Beoordeling melden
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
website, foto's, prijzen, bestelling en levering helemaal goed.
Beoordeling melden