lampenlicht.be- Logo - Beoordelingen

lampenlicht.be
Beoordelingen:

1.282 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.301 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er is veel keuze in soorten, kleur, type verlichting, Smart lampen,...aan een betaalbare prijs. Snel geleverd zonder al teveel problemen. Top! Het feit dat je met Eco Cheques kan betalen in de winkel zelf is een pluspunt. Maar daar wringt het schoentje wel meteen: De winkel in Hasselt is een schim van wat het kan zijn: geen telefoonnummer om heen te bellen, onjuiste info die wordt gegeven over het gebruik van Eco Cheques in de winkel zelf. We hebben een 40-tal minuten in Hasselt moeten wachten alvorens de hoogste in rang ons kwam helpen, waar ik tot op heden nog niets van gehoord heb. De jobstudent ter plaatste heeft ons wel snel bijgestaan en deed dit vlot. Puntje bij paaltje: de website en hun medewerkers geven aan dat Ecocheques gebruikt kunnen worden in Hasselt, maar dat is dus niet het geval. Bespaar je dus de moeite als je hier naartoe wilt rijden, er is nog niks in orde. De winkel samengevat: zeer onprofessioneel

Meest relevante negatieve beoordeling

5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik ben helemaal niet tevreden over de service, had onmiddellijk na bestelling een melding gemaakt voor de levering, nog voor dat jullie de bestelling hadden klaargemaakt en doorgegeven aan Post Nl; hier werd totaal geen rekening mee gehouden wat er voor gezorgd heeft dat we niet wisten hoe de levering verlopen is daar we niet thuis waren. Ook Post Nl heeft alle berichten genegeerd en de doos gewoon voor een totaal gesloten woning gezet, alle rolluiken naar beneden. Er is bijgevolg ook niet afgetekend voor ontvangst. De antwoorden die ik kreeg op mijn mails waren allesbehalve klantvriendelijk wat ik ten zeerste betreur. Een compensatie is best wel op zijn plaatst.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lampenlicht.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
LD
Luc D.
Belgium
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top en snel
Beoordeling melden
21 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed en niet goed

De goederen zijn zoals afgesproken vandaag aangekomen. Echter van de 4 pakketten zijn er nu maar 2 geleverd. De chauffeur van PostNL zei dat de rest voor morgen zou zijn. Dozen zijn in perfecte staat, inhoud op het eerste zicht ook. Morgen doe ik verder onderzoek als ook de 2 andere dozen geleverd worden.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beste Service! Wij hadden een hanglamp besteld en door verfwerken pas na 10 dagen geopend. Nu was er 1 glas gebarsten en ik neem contact op met lampenlicht en binnen de 2 min geregeld. Dag erna al een nieuwe lamp, VOOR dat ik de onze kapotte had terug gestuurd! Bedankt!!
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en efficiente levering en goed prijs kwaliteit verhouding. Ik heb ook heel snel een retour kunnen uitvoeren, wacht nu alleen nog op de terugbetaling. Hopelijk gebeurt die ook snel.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Volgende dag geleverd, goed ingepakt, handleiding voor installatie, goedkope prijzen voor hele goede kwaliteit, wat wilt een mens nog meer?
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Soms wat slordig gemonteerde lampen

Goede website, snelle en correcte levering, maar de uitvoering laat wat te wensen over. Mijn lampen stonden wat schuin, geen zicht dus.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

lamp en licht doet je huis weer stralen, zowel binnen als buiten

jullie hebben zo veel keuze in verlichting, heel aangenaam. Alles wordt keurig en op tijd geleverd, mails worden snel beantwoord...
Beoordeling melden
DV
D V.
Oost-Vlaanderen
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meerdere malen besteld - steeds snelle levering - kwaliteitsproducten en scherpe prijzen. Verder goede opvolging/communicatie.
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd geleverd ! Ook heel goeie beschrijving erbij , zowel in de doos alsook nog eens op mail ! Prima service !!!!!
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prijs-kwaliteit in orde!

Goede producten, heldere website (zeker als je weet wat je zoekt) en snelle verzending. Prijs-kwaliteit oké.
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel vlot correct . Enkel hun kortingscode kon ik niet gebruiken.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nieuwe inbouwspotjes badkamer

Alles is prima verlopen, van A tot Z, van bestellen tot montage en (na)genieten.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een deuk in de voet van de lamp was snel en vakkundig opgelost. Prima service.
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Buitenverlichting + een lamp besteld. Netjes ingepakt en op tijd aangekomen.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, uitstekend verpakt en in het echt net zoals op foto
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

twee led lampen

We hadden ook de twee led lampen Aangeduid en waren niet geleverd
Beoordeling melden
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeker een aanrader , super tevreden over onze bestelling.
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te monteren. Ik ben blij met het resultaat 👍
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vlotte levering + goed verpakt

Vlotte levering, goed verpakt, duidelijke uitleg
Beoordeling melden