PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.428 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden16.914 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

de meest kritische beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte service en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
29 mrt 2024
Beste Joan, Wat leuk dat je ons met maar liefst 4 sterren hebt gegeven. Onwijs bedankt! Elma, Team Webcare | PrintAbout
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles klopt en snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Geert, Heel fijn dat je de bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte en snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
7 dagen geleden
Hubert, dankjewel voor jouw 5-sterren review! Blij te lezen dat je zo tevreden bent over onze levering, dit waarderen wij enorm! Nog een fijne dag! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
OV
OOMS V.
Lommel
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
9 apr 2024
Beste Victor, fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel, eenvoudig, duidelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 apr 2024
We zijn blij dat je tevreden bent, Elien! Nog een fijne dag! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel en goed geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
5 dagen geleden
Beste Ronny, bedankt voor jouw positieve review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering. We zien je graag terug bij PrintAbout en wensen je een mooie dag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte en snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 dagen geleden
Beste Marc, Dank je wel voor je positieve feedback! We doen altijd ons best om onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Tot een volgende keer bij PrintAbout! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
GO
Greet O.
Mechelen
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en produkten
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
27 mrt 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bezoek. Raquel, Team Webcare | PrintAbout
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering. Top
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
6 dagen geleden
Beste Jan, fijn om te horen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
REGELMATIG VERMINDERINGEN
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 dagen geleden
Bedankt voor het kiezen van PrintAbout en het delen van je geweldige ervaring! Een fijne dag gewenst Marie-Rose! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 mrt 2024
Beste Milo, fijn om te lezen dat onze snelle levering aan je verwachtingen voldoet! Bedankt voor het waarderen van onze inzet en je geplaatste beoordeling. Wendy, Team Webcare l PrintAbout
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
3 apr 2024
Bedankt voor jouw 5-sterren beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en producten. We zien je graag terug bij PrintAbout en wensen je een mooie dag. Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Snelle, correcte service
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Beste Karlien, Heel fijn dat je de bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Wendy, Team Webcare l PrintAbout
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor mij was alles goed
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 mrt 2024
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling Filip! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Jouw steun betekent veel voor ons. Voor toekomstige vragen of hulp staan we altijd klaar. Bedankt voor het vertrouwen in PrintAbout! Kaylee, Team Webcare | PrintAbout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correctie afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
18 uur geleden
Fijn dat je zo tevreden bent Emile! Mooie dag gewenst. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Correct geleverd zoals beloofd.

Geleverd zoals beloofd
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
18 uur geleden
Fijn dat je je bestelling snel in ontvangst hebt kunnen nemen Lucien! Veel plezier met je aankoop. Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
4 dagen geleden
Blij te lezen dat je pakket vliegensvlug is aangekomen! Bedankt voor jouw beoordeling Jonny! Fijne dag! Wendy, Team Webcare | PrintAbout
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
altijd goed van prijs
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
2 apr 2024
Bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze positieve beoordeling te plaatsen Jan! Hier worden wij en andere klanten natuurlijk heel blij van. Fijne dag vandaag! Kaylee, Team Webcare l PrintAbout
12 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
omdat het waar is....
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
12 uur geleden
Wauw, wat tof dat je jouw ervaring hebt gedeeld Irene. Super leuk om te zien dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Elma, Team Webcare | PrintAbout