PrintAbout- Logo - Beoordelingen

PrintAbout
Beoordelingen:

1.500 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden17.230 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
het materiaal van Print About is van uitstekende kwaliteit maar de verzendingen zouden een stuk veiliger en betrouwbaarder zijn, moest U met een andere transporteur werken. Ik heb al meerdere slechte ervaringen gehad met POST.NL zo ook nu weer krijg ik een mail dat mijn pakket op woensdag tussen 19 en 21 uur geleverd zou worden waardoor ik als een prostituee voor mijn venster zit en dan krijg ik later een mail van wij hebben U gemist waarop de vrijdag mijn pakket aankomt en omdat ik een opmerking maak wou de chauffeur mijn pakket niet overhandigen waarop ik het uit zijn handen heb moeten trekken. ik heb in de toekomst nog enkele bestellingen te doen bij U en zou dan wel willen aandringen op een andere pakjes diens Met Beleefde Groeten Janssens Karel

Meest relevante negatieve beoordeling

25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor PrintAbout

Filter
 Sorteren  
Relevantie
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service bij problemen gericht op NIET terugbetalen.

We hebben bij hen dit jaar al 3 hoog volume printers besteld inclusief wat cartridge orders. Bij de HP printer van +/- 1000 euro btw inclusief ging het mis. De printer was slecht gebouwd de rolletjes waren niet op mekaar uitgelijnd, er ontbrak ook een roller, de voorklep viel er tijdens het bellen met hen gewoon af, Het HP logo was er zelfs niet volledig ingekleefd. PRINTABOUT heeft ons vervolgens uitgebreid testen door ons laten doen, foto's laten sturen, enz... . Omdat dit een DOA is. Nadat we alle testen en foto's hadden doorgestuurd over deze mismaakte printer zegt men doodleuk dat we naar HP moeten bellen voor een retour authorisatie. Na de HP retour authorisatie stuurde HP ons terug naar PRINTABOUT, om vervolgens ons opnieuw rondjes te laten draaien en uiteindelijk kregen we dan een retour sticker. Wat aan zich ook al problematisch was aangezien dit een printer van vlot 20 kg is dat ik naar POSTNL punt mocht zeulen waar het pak gedrurende lange tijd is blijven staan omdat POSTNL het omvangrijke pak niet mee wou nemen uit die krantenwinkel. Een georchestreerde uitputtingsslag. Na lange tijd, maanden nadien, ontvang ik een mail van PRINTABOUT waar ze dus letterlijk ALLE testen ALLE foto's en alle mails negeren en doodleuk zeggen dat de printer dat we retour hebben gestuurd goed functioneert. En dat er geen sprake is van de ontbrekende onderdelen. Men weigert dit ook de staven met foto's... en zorgt ervoor dat we geen toegang meer hebben tot de printer. Logisch . Het hele opzet is zo min mogelijk terugbetalen bij problemen. Er zijn foto's van. In het lang en het breed communicatie over, en inheb zelfs een VERVANGENDE Printer bij hen gekocht. Waar men ook adviseerde om toch eerder voor BROTHER te gaan. Bovendien zorgt men er bij PRINTABOUT dat je grote bestellingen niet kan betalen met kredietkaart. Met als gevolg dat je dus je geld niet kan terugclaimen via de kredietkaartmaatschappij, en dat de enige manier is om juridische procedure te starten tegen PrintAbout. Vandaag belofte gekregen dat men mij ging terugbellen... > niet gebeurd. Wel opnieuw koud mailtje, dat er niks met die printer mis is... zeer en zeer vuil... met als enige doel ons euro's lichter maken. Dus de printer van 1000 euro dat we geleverd kregen met onbekende logo plaat, ontbrekende inwendige rollers, fusers met niet uitgelijnde en geblokkeerde rolles, enz.. enz.. enz.. enz... waar wij maximaal 50 blz hebben op kunnen printen moeten we dan beschouwen als een goed werkende printer waar dit alles normaal is. 5 sterren kut bedrijf.
Beoordeling melden
20 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Originele toner betalen betekent ook originele toner leveren

Originele Brother-toner besteld, krijg ik een "omgepakte" toner in een niet-originele verpakking en zonder veiligheidszegel. Printabout beweert dat Brother deze zo in bulk aan hen levert en dat er niets verkeerd aan is. Heb contact opgenomen met Brother die me verzekeren dat zij enkel toner verkopen in originele verzegelde verpakking. Printabout wou me eerst zelfs verzendkosten laten betalen om deze dubieuze toner terug te sturen. Pas na dreiging deze toner naar Brother te sturen voor onderzoek veranderen ze plots van mening en kon ik deze direct terugsturen op hun kosten. Enig opzoekingswerk op internet leert dat deze praktijken nog voorkomen en dat deze toners uit beschadigde stocks komen of "hervuld" zijn. In Duitsland is Brother trouwens een rechtzaak opgestart tegen verkopers die dezelfde praktijken toepassen.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
21 nov 2023
Beste Danny, Bedankt voor jouw beoordeling! Het kan inderdaad gebeuren dat je een origineel artikel in een afwijkende verpakking geleverd krijgt. In de meeste gevallen komt dit door een beschadiging op de originele verpakking. We vinden het dan niet netjes om die naar de klant door te sturen en geven het product dan een nette verpakking. Zoals op de foto ook te zien is melden we uiteraard dat dit een origineel product is welke door ons is omgepakt. Als je bij ons een origineel artikel besteld, zul je deze natuurlijk ook van ons ontvangen. Wij leveren geen beschadigde of hervulde originele toners. Puur omdat we dit niet netjes vinden tegenover onze klanten, want zo eerlijk zijn we! Elma, Team Webcare | PrintAbout
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb niet gekregen wat ik besteld had

Ik heb niet het gevraagde gekregen. Ik had duidelijk aangegeven 2 originele toners van Brother te willen ontvangen en ik krijg dan toch 1 toner in een niet originele verpakking. Ik weet niet of de toner zal werken op mijn toestel en daar ben ik een beetje kwaad om. Ik betaal voor originele toners en wil deze dan ook krijgen. Na telefonisch gesprek werd me wel degelijk gezegd dat het een originele toner zou zijn maar dat de verpakking alleen anders is. Als bij het openen van de verpakking er dan toch een andere toner in zit, wil ik niet meer bij jullie bestellen. Dat staat nu toch wel al vast. Een beetje een misnoegde klant. Annemie Declercq
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
25 jul 2023
Beste Annemie, Bedankt voor je review. Wij kunnen niet garanderen dat je alle producten in originele doos zult ontvangen. Op dit moment is het lastiger aan bepaalde producten te komen. Hierdoor kan het voorkomen dat je de originele producten ontvangt in een omdoos. Op deze producten staat wel gewoon een keurmerk van het desbetreffende merk en typenummer van het product, in dit geval Brother. Mocht je twijfelen of je wel het juiste artikel hebt ontvangen kun je altijd een foto toesturen van het ontvangen product naar: klantenservice@printabout.nl. We zullen dit dan voor je nakijken! Mooie dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
IV
Ivan V.
Sint-Michiels Brugge
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte ervaringen met HUISMERK.

Ik heb wel goede ervaringen met printabout BEHALVE met de huismerken voor sommige HP printers. Ze werken wel MAAR geven na 1/2 vulling al slechte afdrukken waarbij de cartridges veel toner verliezen. Ik heb onlangs eentje gehad die na 10 afdrukken LEEG was waarbij ik me afvroeg hoe dat kan komen. Voor alle duidelijkheid was de eerder gebruikte een HP cartridge en die welke direct op was een HUISMERK. Ik kop geen huismerk meer voor HP behalve voor de HP COLOR LJ PRO 400, die doen het wel goed tot nu. Ik denk dat de huismerken, refill's zijn maar onvoldoende gecontroleerd op kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 jun 2023
Beste Ivan, Bedankt voor je review! Wat goed dat je de keuze gemaakt hebt voor het huismerk. Uiteraard snappen we dat je baalt dat de toners niet de kwaliteit geven die je had gehoopt. Goed nieuws, want we lossen dit graag samen met jou op. We hebben je een e-mail gestuurd om de garantie op te starten. Zou je hierop willen reageren? Mooie dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

inkt huismerk versus origineel merk... problemen...

Op (telefonisch) advies van PrintAbout merk-inktcartridges vervangen door huismerk-cartridges, ondanks nadrukkelijke bedenking van mij dat vorige HP-printer dienst weigerde en vervangen moest worden nadat ik een huismerk was beginnen te gebruiken. Sinds gebruik van huismerk-inkt krijg ik nu ook foutmelding bij nieuwe Canon-printer: blijft melding geven dat PGBK-cartridge leeg is, terwijl er een nieuwe cartridge van PrintAbout in steekt... Heb al alles geprobeerd, maar melding blijft. Erg teleurstellend, want ik zit met een pak PrintAbout-cartridges die ik al aangekocht heb.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 aug 2023
Beste Ellen, Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Allereerst zijn we blij dat je onze huismerk producten besteld hebt! Uiteraard is het niet de bedoeling dat je hier problemen mee ervaart; we zullen uiteraard op zoek gaan naar een oplossing. We hebben zojuist geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen hierover, maar kregen helaas geen gehoor. Inmiddels heb je een e-mail van ons ontvangen. Zou je hierop willen reageren? We zien je reactie graag tegemoet en wensen je een mooie dag! Raquel, Team Webcare | PrintAbout
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
We vragen telkens originele inktcartridges en we krijgen cartridges in de verpakkingen van Printabout. Deze kunnen wij niet verkopen als origineel. Onze klanten vragen specifiek originele inktcartridges. Als Printabout geen cartridges kan leveren in de originele verpakking, moeten ze dit melden en niet zomaar een andere verpakking bij steken. Wij betalen tenslotte voor originele cartridges.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
21 nov 2023
Beste Tom, Goed dat je deze review plaatst! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je twijfelt over de juistheid van de ontvangen producten. We zien dat je hiervan nog geen melding hebt gemaakt bij onze klantenservice afdeling. Zou je contact met hen willen opnemen door ook een foto te sturen van dat wat je ontvangen hebt? Zij kunnen dit dan verder in behandeling nemen en indien nodig een mooie oplossing aanreiken. Horen we snel van je? Elma, Team Webcare | PrintAbout
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel slechte ervaring met de pakjesdienst.Gezien ik niet thuis was bij de levering is dit afgeleverd in een afhaalpunt in de E.Hielstraat in Gentbrugge. Dit is een hele afstand van St Amandsberg naar Gentbrugge. Dit vind ik onbegrijpelijk en ook niet voor herhaling vatbaarHet spijt mij erg maar in dit geval kan ik niet meer bij jullie bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
28 sep 2023
Beste Denise, Bedankt voor je beoordeling. We hebben zojuist geprobeerd om telefonisch contact met je op te nemen, maar helaas konden we je niet bereiken. Het is uiteraard erg vervelend dat je pakketje naar een afhaalpunt is gebracht die niet bij jou in de buurt is. Helaas hebben wij geen invloed op de planning van de vervoerder. Dit kan natuurlijk ook gebeuren wanneer je ergens anders een bestelling doet, aangezien het een extern bedrijf is waar veel bedrijven mee samenwerken. We zullen hier uiteraard wel een melding van maken. We hopen je in de toekomst alsnog terug te mogen zien voor een nieuwe bestelling. Fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb onlangs lege cartridges opgestuurd (13 in totaal) en omdat ik bij deze allemaal met hetzelfde nummer op de enveloppen had gezet, kreeg ik slechts voor vier lege cartridges een korting bij mijn volgende aankoop. ik heb jullie toen gebeld en ik kreeg iets als ik voor 30 november zou bestellen. Ik ben deze korting nu kwijt.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
8 jan 2024
Beste Martin, Bedankt voor je beoordeling. De verwerking van de lege cartridges verloopt via een partner van ons in Etten-Leur. Op deze locatie wordt de retourzending gecontroleerd en gekeken of de cartridges daadwerkelijk geschikt zijn voor recycling. Wanneer ze niet geschikt zijn, of er andere cartridges zijn opgestuurd dan aangegeven, zullen ze afgekeurd worden en komt het recht op vergoeding te vervallen. Als de korting tot november geldig was, kun je deze nu helaas niet meer gebruiken. We raden je aan om je recycle korting de volgende keer op tijd te verzilveren. Fijne dag gewenst! Kaylee Team Webcare | PrintAbout
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service

Eerst kwam de bestelling niet toe en werd automatisch teruggestuurd. Na contact met de klantendienst werd het verkeerde product opgezonden. Na een 3e contact werd na 2 weken eindelijk het juiste product geleverd. De pakketdienst kwam ook nooit op het gemelde tijdstip langs. Wel vriendelijke mensen op de klantendienst.
Beoordeling melden
Antwoord van PrintAbout
29 jan 2024
Beste Eli, Wat onwijs balen dat de bezorging van jouw bestelling zo is verlopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Uiteraard hebben we hiervan een melding gemaakt bij de vervoerder, zodat ze dit kunnen oppakken ter verbetering van hun diensten. Geniet van je dag! Elma, Team Webcare | PrintAbout